O hotelu

Lokacija: Ivan Rilski je veoma kvalitetan hotel, udaljen 800 m od gondole, 15 minuta hoda od centra grada. Smeštaj: Hotel raspolaže sa 103 sobe u glavnoj zgradi, kao i studijima i apartmanima u aneksu. Svaka od smeštajnih jedinica sadrži kablovsku TV, minibar, direktnu telefonsku liniju, internet, moderno opremljeno kupatilo sa kadom i fenom.
  • Standardna soba (2+1): površine 30 m², francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa na razvlačenje.
  • Studio (2+1): površine 30 m², nalazi se u anex zgradi, koja je iza glavne zgrade, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa na razvlačenje, kuhinja.
  • Apartman (2+2): povrršine 50 m², nalazi se u anex zgradi, koja je iza glavne zgrade, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, kuhinja.
Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, taverna,  konferencijska sala, prodavnica, skijašnica, spa centar, fitnes, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo,  ledena soba, internet, room servis, doktor, dečija igraonica, parking. Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, ledene sobe, fitnes centra, prevoz do gondole. Ishrana: polupansion (doručak i večera). Napomene: Doplata za parking mesto u garaži –  5 eur dnevno