Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. 2. – 7. 10. 11. 14. DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 8. 11. 12. 15. DAN Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd KRAJ PROGRAMA.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

KEMER LETO 2023

Kemer Leto 2023 - Odmor u Kemeru vodi vas u kosmopolitski grad u Turskoj. Ovde imate mnogo toga – od plaža i noćnog života do nacionalnih parkova i planinskih pejzaža.

Grad, selo, plaža, planine – ovo odmaralište na jugozapadu Turske ima ponešto od svega. U centru, imate butike, bazare i barove, zajedno sa šik marinom usidrenom jahtama džet setera. Dok dalje, postoje rimske ruševine i nacionalni parkovi. Prošetajte stazama za planinu Olimp, i možete uhvatiti žičaru do njenog vrha da biste imali panoramski pogled na sve to.

Kemer Turska

Koje plaže su najbolje u Kemeru 

Vreme je da izujete cipele i opustite se na letovanju u Kemeru, sa dovoljno peščanih deonica da biste nedeljama šetali plažom!

Samo kratka šetnja od centra grada, plaža Kemer donosi akciju sa vodenim sportovima i redovima ležaljki. Javni delovi kombinuju se sa privatnim hotelskim plažama.

Moonlight Bay je plaža sa finim peskom i šljunkom i dobitnik je Plave zastave za svoju čistu vodu. Na pozadini zelenih brda i planina, plaža Moonlight je odvojena od plaže Kemer gradskom marinom. Umesto hotela, uz pesak se nalazi park na plaži i nudi lepe restorane za obedovanje na moru.

Druga plaža je šljunkovita, sa dubljom vodom. Moderna marina razdvaja to dvoje, a oivičena je otmenijim restoranima u gradu. Tu je i promenada, prepuna prodavnica, butika i hotela.

Skočite u kristalno čisto more i uživajte u pogledu na planine prekrivene šumom na plaži Gojnuk.

Šljunkovita plaža sa vodom nalik staklu, plaža Čamjuva se prostire usred planinskih pejzaža i prostora za sportove na vodi.

Nakon istraživanja drevnih ruševina, samo su koraci do prelepih plaža u Phaselisu. Izaberite jednu od tri lučke plaže sa plitkom vodom i senovitim drvećem.

Noćni život

Kemer oživljava u mraku, sa svime, od barova kod bazena, koktel salona i klubova koji rade do jutarnjih časova u koje možete "uroniti". U marini i oko nje ima više barova i pabova sa živom muzikom – oni su idealno mesto da se opustite uz čašu lokalne rakije i posmatrate kako sunce zalazi iznad jahti.

Najbolje vreme za odlazak u Kemer

Temperature pogodne za plažu su normalne za kurs u Turskoj. Očekujte da će stvari početi da se zagrevaju oko Uskrsa - temperature oko 20° C su uobičajene već u aprilu. Do jula su se popeli do oznake od 30° C - i često će se popeti još više. Osim toga, letnji meseci sadrže neverovatnih 12 sati sunca dnevno. Ako više volite nešto hladnije, jesenje temperature se obično kreću od srednjih do visokih 20-ih, a još uvek ima dosta dana sa plavim nebom. Čak i zimi vam neće trebati kapa i šal – u Antaliji su prosečne temperature između 15 i 20°C. Ipak, očekujte malo više kiše u ovo vreme.

Zašto sa nama u Antaliju?

Zato što:

✔ Garantujemo organizaciju svakog termina
✔ Nudimo opcije na 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13 i 14 noćenja 
✔ Nudimo mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla 
✔ Nudimo aranžmane i sa polaskom iz Niša
✔ Obezbeđujemo transfer od aerodroma u Antaliji do hotela i nazad
✔ U cenu aranžmana je uključen ručni (7 kg) i dodatni prtljag (23kg)
✔ Poklanjamo GRATIS BORAVAK za decu, a opet ukoliko putujete bez dece, u ponudi imamo hotele za boravak isključivo odraslih.
✔ Imamo BESPLATAN WI-FI (na recepciji hotela)
✔ Svaki hotel ima privatno obezbeđenje
✔ U svakom hotelu iz naše ponude se nalaze pripadnici vladinih bezbedonosnih službi
✔ U kompleks hotela mogu da uđu isključivo gosti hotela i zaposleni u hotelu

Pored ovih stvari, znamo da Vam je bitna zdravstvena sigurnost i zato:

✔ Svi zaposleni i gosti hotela imaju negativan PCR test ili su vakcinisani
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve zajedničke prostorije (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve ležaljke i objekti na plaži (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju alkoholom sve sobe (prilikom spremanja sobe)
✔ Sredstva za dezinfekciju su dostupna na mnogim mestima u hotelu

TERMINI

✔ Polasci skoro svakog dana

Na kraju, ali ne i manje važno:

✔ Plaćanje na rate bez kamate, na 9 mesečnih rata.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate: 069 500 25 24

BITNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE U ALANJU

Jezik: Jezik koji se govori u Kemeru je turski.

Valuta: Valuta koja se koristi u Kemeru je turska lira (TRI).

Lokalno vreme: Kemer je 3 sata ispred GMT/BG vremena.

Let do: aerodroma Antalija. Vreme transfera do Kemera je oko 1 sat.

Trajanje leta: Trajanje leta za Antaliju je oko 2 sata.

Vize i zdravlje: Ako ste srpski državljanin i putujete u Kemer na odmor, viza vam neće biti potrebna osim ako ne planirate da ostanete duže od 90 dana u periodu od 180 dana. Ako vam treba još saveta o vizama za Tursku ili zahtevima za ulazak - posetite veb lokaciju ambasade za najnovije smernice.

KEMER LETO 2023 - najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel

Kemer je jedno od najpopularnijih letovališta na turskoj mediteranskoj obali. Letovanje u Kemeru garantuje mnogo uspomena i prelepih iskustava. 

Putovanje na aranžman Kemer Leto 2023 iz naše ponude obuhvata hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, avio prevoz i transfer na samoj destinaciji. Pogledajte našu ponudu hotela i odaberite najbolju opciju za vas i krenite na nezaboravno letovanje sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel.