Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Marmaris Leto 2023

 

Marmaris Leto 2023 • Turska

Marmaris je primorski, lučki grad i turističko odredište na jugozapadnoj mediteranskoj obali Turske, u provinciji Mugla. Marmaris deli Sredozemno more i Egejsko more zajedno sa dugim i uskim poluostrvom.

Marmaris je jedno od najpopularnijih turskih gradova za odmor i najvećih odmarališta na egejskoj obali. Sa svojim okruženjem, dugačkom obalom, izvanrednim pejzažom brežuljaka prekrivenih borom, izolovanim uvalama, divnim plažama, drevnim gradovima, marinama i svim vrstama atrakcija; Marmaris tokom letnje sezone ugosti oko 400.000 ljudi.

Marmaris je divno odmaralište u kojem je moguće kupati se u osamljenim uvalama, kao i ispred hotela u centru grada. More je uvek kristalno čisto. Marmaris se duž svoje obale proteže na zlatnim finim peščanim plažama, malim uvalama, uvalama i ostrvima. Marmaris tokom godine ima 300 sunčanih dana.

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.