Lokacija: 

Hotel Maya World Beach 5* se nalazi u regiji Okurcalar. Od centra Alanje je udaljen 35 km, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen oko 90 km.

Sadržaj hotela:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, fitnes, sauna, stoni tenis, mini klub za decu od 4 do 12 godina i zabavni program tokom dana i uveče. Posebno se plaćaju: masaže, sportovi na vodi, lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, frizer, telefon i faks, internet, rent-a-car.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je All Inclusive. Pored glavnog restorana na bazi otvorenog bufea gde se služe doručak, ručak i večera postoji i snack bar, bar pored bazena i bar na plaži.

Plaža:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel ima ukupno 170 soba u jedinoj glavnoj zgradi. Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fenom, split klima uređajem, mini bar i sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Plan puta

1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.

2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke