O hotelu

PRIMERI SMEŠTAJA

HOTEL CENTROAMERICANO 3* - http://www.hotelcentroamericano.com/ 

Nalazi se na odličnoj lokaciji u mirnom delu Panama Sitija, u komercijalnoj i poslovnoj zoni, u kojoj su važne ambasade, banke i prodavnice, nekoliko minuta od najvažnijih komercijalnih područja Paname, blizu obale i jedan blok iz metro stanice La Loteria. Hotel nudi 62 sobe kvalitetnog i inovativnog dizajna. Svaka soba poseduje dva odvojena ili jedan bračni krevet, klima uređaj, kablovsku televiziju, sef i sopstveno kupatilo. Internet wi-fi možete koristiti iz svoje sobe ili bilo kog dela hotela. U okviru hotela se nalazi i restoran San Marino,  koji nudi širok asortiman hrane i pića. 

SAN BLAS Smeštaj na ostrvima arhipelaga San Blas su vrlo skromni bungalovi za dve, tri  ili više osoba.  Tuš kabine i toalet su zajednički. U zavisnosti od raspoloživosti smeštajnih kapaciteta za celu grupu u momentu rezervacije znaćemo tačan naziv ostrva na koje idemo. Smeštaji na ostrvima su uglavnom istog nižeg kvaliteta. Kupatilo je zajedničko, i nema bojlera. Da bi narod Guna zadržao tradicionalni način života, između sebe imaju dogovor da ne prihvataju nikakva ulaganja od drugih naroda kako bi eventualno poboljšali kvalitet smeštaja i ishrane tokom boravka. Naš predlog je da ponesete svoj čaršav, iako oni peru posteljinu redovno. Ovaj vid smeštaja je vrlo skroman. Bungalovi su kompletno napravljeno od trske, dok je pod od peska.  Boravkom u ovakvom smeštaju i među lokalnim stanovništvom upoznaćete se vrlo dobro sa njihovom svakodnevicom. 

HOTEL CENTENARIO 3*www.hotelelcentenariocartagena.com

Smešten je u istorijskom centru grada Kartahena de indias pored Sentenario parka. Ovaj kraj se zove Getsemani. Druge zanimljivosti u blizini su Clock Tower i Park Bolivar. Sobe hotela sadrže dva odvojena kreveta ili jedan bračni krevet, sopstveno kupatilo i klima uređaj. WiFi internet je dostupan u celom hotelu. Gostima je na raspolaganju i soba sa nekoliko kompjutera.

PORTO BAHIA HOTEL  3* http://hotelportobahia.com 

Moderan hotel u Santa Marti, nalazi se na 10 km od međunarodnog aerodroma Simon Bolivar, i na samo 5 minuta hoda od plaže Bahia de Gaira. Nacionalni park Tayrona, udaljen je 20 km. WiFi je besplatan. Sobe u hotelu Porto Bahia imaju pogled na grad. Sve su opremljene sa dva odvojena kreveta ili jednim bračnim krevetom, klima uređajem, LCD televizorom, sopstvenim kupatilom i mini barom. Restoran poslužuje lokalne specijalitete, a bar nudi razne egzotične koktele. 

HOTEL CITY BOG 106  3*https://www.hotelcitybog106.com/

Smešten u severnom delu grada Bogota, koji se zove Usaken (Usaquen). Udaljen je 4 bloka od tržnog centra Santa Ana i poslovnog centra Teleport. Sobe su opremljene LCD televizorom sa kablovskim kanalima, besplatnim bežičnim internetom, sefom, privatnim kupatilom i sa dva odvojena kreveta ili jednim bračnim. Hotel nudi usluge pranja veša. Recepcija je otvorena 24 sata.