Smeštaj Tip smeštaja .. - ..
: * 1/
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJAAUTOBUSOM BEOGRAD – POLIHRONO/HANIOTI/PEFKOHORI – BEOGRAD:

1 DAN: Polazak iz Beograda, sa ugovorenog odredišta spram datuma iz tabele, prema dogovorenoj satnici.

2 DAN Dolazak u Pefkohori/Hanioti/Polihrono u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.

2-11 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa (okvirno 14h po lokalnom vremenu). Polazak po dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).

13 DAN: Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 18:00 sati. Tačno mesto polaska I satnica će se znati 2 dana pred put. GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
 • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.
 • Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 20,00 eura po osobi (odnosi se na odabir od drugog reda sedista, prvi red se ne prodaje putnicima). Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman, ne mogu biti podneti naknadno.
 • Putnici, koji koriste autobuski prevoz, duzni su da postuju ogranicenje za prtljag, i to je 1 kofer do 25 kg po punoplateznom putniku. Drugi kofer po putniku je moguć uz doplatu od 20 eura na licu mesta.
 • Putnici za/iz Pefkohorija, putuju preko Polihrona i Haniotija, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja. Postoji mogućnost zadržavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela na Kasandri.
 • Agencija organizuje transfere iz drugih gradova u Srbiji, što je dodatna usluga i nije uključena u gore navedene cene u tabeli.

Minimalni broj putnika za organizovanje transfera je četiri.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE
 • Popust od 20% za uplatu u celosti prilikom rezervacije za period boravka 11.06 - 30.08
 • Popust od 15% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za period boravka 11.06 - 30.08
 • Popust od 20% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za smene 22.05, 01.06
 • Popust od 15% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2022 za smene 22.05, 01.06
POPUSTI ZA DECU U APP:
 • Dete do 7 godine u zajedničkom ležaju u 1/2 studiju u pratnji dve punoplatežne osobe – nema svoj ležaj.
 • Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.

Polihrono Leto 2022

Polihrono Leto 2022 - Ukrašen kobaltnim talasima, sitnim belim peskom i komadima bogatog zelenila, Polihrono predstavlja biser Halkidikija. Izgrađen na mestu drevnog Neapolisa, Polihrono je istovremeno moderan i istorijski - od starih kamenih kuća i iskopina do lepog šetališta prepunog restoranima i barovima na plaži.

MIRNO PRIMORSKO MESTO

Polihrono je šarmantno primorsko mesto na istočnoj obali poluostrva Kasandra na Halkidikiju. Ovo mesto ima osećaj opuštenosti - stari grad je oivičen belim kućama prekrivenim cvetovima bugenvilije, dok nekoliko autentičnih grčkih taverni ukrašava šetalište i nudi dobar izbor hrane i mogućnosti za zabavu. Noćni život Kalitee je 15 minuta uz put, a što se tiče plaže, Pefkohori ima dugu peščanu plažu na kojoj možete uživati svakog dana.

PLAŽA SA PLAVOM ZASTAVOM

Verovatno znate da kada neka plaža bude nagrađena plavom zastavom, ona po pravilu mora biti lepa. Plaža u Polihronu je prekrivena belim peskom, a dugačka je skoro 7 km. Deo koji je najbliži gradu je mesto gde ćete pronaći ležaljke i suncobrane, ali kratka šetnja plažom vodi vas do osamljenih mesta na kojima ćete moći da odmorite od gužve i buke. 

NAJBOLJE VREME ZA PUTOVANJE U POLIHRONO

Zagarantovano vam je samo lepo vreme u Grčkoj tokom leta. Temperature su obično oko 30 °C, plus možete očekivati oko 12 sunčanih sati dnevno. A što se tiče kiše, jedva da će biti bilo kakvih padavina u julu i avgustu. Ako više volite nešto hladnije, proleće i jesen imaju mnogo sunca, ali temperature su malo ugodnije, oko 20 °C. Period krajem meseca maja ili tokom septembra je odlično vreme za posetu ako volite šetnju ili razgledanje, jer nije prevruće, čak ni u jeku dana. Možda ćete s vremena na vreme biti i letnjih pljuskova.

U našoj ponudi Polihrono Leto 2022 nalaze se neki od najboljih smeštaja u ovom mestu. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i rezervišite svoje mesto već danas.

Pogledajte kompletnu ponudu za Leto 2022 i rezervišite svoje mesto po najpovoljnijim cenama na tržištu.