Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD - NIŠ – Srbija – Makedonija – Grčka:

Okupljanje grupe u popodnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 – 10. dan / Grčka – Igumenica – KAVOS:

Dolazak  u luku Igumenica u popodnevnim satima (vreme dolaska je relativno i u zavisnosti je od situacije na graničnim prelazima i saobraćajnicama). Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Krf u trajanju od oko 60 minuta. Iskrcavanje i transfer do hotela/apartmana. Zeleno ostrvce okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem biće naš domaćin narednih 10 dana. Njegove plaže se ubrajaju među najlepše na svetu, od beskrajnih peščanih obala do skrivenih uvala. Stara venecijanska  i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barova, klubova, giftshop-ova, romantični zalasci sunca i poznata grčka gostoljubivost zadovoljiće sva vaša čula. Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf, jednim od najlepših gradova u Grčkoj, danju ludujte na najvećoj i najlepšoj plaži Glifada, a mesto Kavos, gde žurke traju danonoćno, će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutranjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem, ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.

11. dan / KAVOS – Igumenica – Grčka – Makedonija:

Napuštanje hotela/apartmana u ranim jutarnjim časovima. Pakovanje stvari u autobuse i napuštanje ostrva Krf. Vožnja trajektom do luke Igumenica. Sledi vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

12. dan / Srbija – NIŠ - BEOGRAD:

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Na samoj plaži – 2 bazena – Doručak uključen u cenu – Resort sa privatnom plažom- 24h recepcija

Hotelski kompleks Corfu Sea Gardens Resort  3* se nalazi na nekoliko koraka od obale mora sa privatnom plažom. Gostima su na raspolaganju 2 bazena sa restoran barom gde se može uživatni u raznovrsnim jelima i osvežavajućim pićima.

Centar zbivanja Kavosa (restorani, barovi, diskoteke..) su udaljeni samo oko 900 metara (10ak minuta hoda).

Svi gosti ovog hotela imaju uključen doručak na bazi švedskog stola u glavnom restoranu hotela.

Sve sobe su jako prostrane oko 40ak kvadrata, sastoje se od dva nivoa donjeg sa terasom i gornje galerije. Sve sobe imaju klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 6 evra po danu), tv, privatno kupatilo sa tuš kabinom i fenom.

Besplatan WiFi internet je dostupan u zajedničkim prostorijama hotela i na recepciji.

Hotel poseduje i recepciju koja radi 24 sata. 

Supermarket je udaljen 200 metara.