O hotelu

Lokacija:

Seaden Corolla Hotel smešten je u oblasti Kumköy, na oko 65 kilometara od antalijskog aerodroma i 4 kimlometara od grada Side, koji je poznat po svom antičkom nasleđu.

Sadržaj hotela:

Hotel je otvoren 1999. godine, a renoviran je 2011. godine i zauzima povrišinu od oko 18000 metara kvadratnih. U okviru hotelskog kompleksa su 3 otvorena bazena, 2 dečija bazena, zatvoren bazen, aqua park, beach volley, mini klub, mini disko, ping-pong, streličarstvo, teretana, aerobik, boćanje, pikado, Wi-Fi u lobiju i oko bazena, animacije, večernji program, wellness & spa centar, igralište za decu. Doplaćuje se lekar, čuvanje dece, telefon, kozmetički tretmani, masaže, sportovi na vodi, pranje i peglanje veša, prodavnice i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotel ima privatnu peščanu plažu koja je udaljena 300 metara od hotela. Ležaljke, peškiri i suncobrani su uključeni u cenu za goste hotela, dok se dušeci za ležaljke doplaćuju (na bazenu u besplatni).

Usluga u hotelu:

Ovaj hotel pruža uslugu All Inclusive, self service po principu švedskog stola. Poseduje glavni restoran i 2 a’ la carte restorana, jedan je restoran nacionalne kuhinje dok je drugi italijanski (uz prethodnu rezervaciju, besplatna večera jednom u toku boravka). Pored restorana u hotelu postoje I 5 barova, sva pica u barovima posle ponoći se plaćaju. U konceptu nisu uvozna pica, ceđeni sokovi, turska kafa i sve ostalo van koncepta.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel poseduje 404 moderno opremljene smeštajne jedinice.

Standard room imaju površinu od 20m kvadratnih, mogu biti orijentisane ka planini i delimično ili potpuno ka moru.

Family room imaju površinu 40m kvadratnih, 2 odvojene sobe podeljene vratima.

Comfort room su iste površine kao i standardne ali se nalaze na višim spratovima.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.