Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Sharm el Sheikh Leto 2022 | Egipat  [gallery ids="37516,37517,37518"]

   

*VAŽNA NAPOMENA:  Viza za boravak u Sharm El Sheikh Leto 2022: Egipatska viza, u formi specijalnog pečata je besplatna za putnike iz Republike SRBIJE, koji su sve vreme boravka u regiji Sharm El Sheikh-a. SAMO putnici koji planiraju duži boravak od 15 dana il fakultativni izlet u Kairo/ Jerusalim/ Manastir Svete Katarine i Petru, plaćaju vizu po sletanju u Sharm El Sheikh 25 $.

SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU EGIPTA, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU SRBIJE. PUTNICI KOJI POSEDUJU PUTNU ISPRAVU BIH MORAJU SAMI VIZIRATI SVOJ PASOŠ U AMBASADI EGIPTA U SARAJEVU, U PROTIVNOM NJIHOVO PUTOVANJE NEĆE MOĆI DA SE REALIZUJE.

ZA PUTOVANJE U EGIPAT NEOPHODAN JE NEGATIVAN REZULTAT PCR TESTA, NE STARIJI OD 72 SATA.

Opis destinacije:

Sharm el Sheikh Leto 2022 (Šarm el šeik) je čuveno egipatsko letovalište koje se nalazi u pustinji između Sinajskog poluostrva i Crvenog mora. Sharm el sheik je poznat po zaklonjenim peščanim plažama, bistrim vodama i grebenima tri koralna zaliva: Naam, Sharks Bay i Nabqa Bay.

Modenski dragulj Egipta Sharm el sheik letovanje čini izuzetno pogodnim izborom, kako za odlazak na porodični odmor tako i za mlade koji leto odluče da provedu uz aktivan odmor na jednom od najegzotičnijih mesta - oivičenim palmama i u prepunim barovima i restoranima.

Sharm el Sheikh Leto 2022 - raj za ronioce u prekrasnoj prirodi

Sharm el Sheikh Leto 2022 postaje najlepša destinacija za letovanje, okružena impresivnom putinjom prošaranom beduinskim naseljima i Ras Muhammad nacionalnim parkom - glavnim ronilačkim odredištem. Naam Bay je najpoznatiji turistički centar koje nudi Sharm El Sheikh letovanje, sa brojnim hotelima, kafićima, restoranima i prodavnicama duž šetališta.

Ras Muhammad nacionalni park je glavno ronilačko odredište, sa bujnim morskim životom gde najveću pažnju turista privlače ajkule i olupina broda Thistlegorm. 

Uredbom premijera i Dabskim dekretom zaštićeno je područje oko nacionalnog parka i tri koralna grebena kao područje od visoke prirodne važnosti za Egipat, čime je Sharm El Sheikh je dao Crvenom moru međunarodnu reputaciju kao jednog od izuzetnih svetskih ronilačkih destinacija.

Bogat sadržaj hotela koji nude Šarm el Šeik aranžmani

Bogata ponuda agencije Balkan Fun Travel može se pohvaliti idelanim smeštajem za svačiji ukus  džep. Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je Sharm El Sheikh letovanje postalo toliko popularno među putnicima je definitivno ugostiteljstvo na vrhunskom nivou. U ponudi se nalaze hoteli sa različitim brojem zvezdica, od kojih mnogi nude i all inclusive boravak.

Sharm El Sheikh letovanje će Vam sigurno biti nezaboravno ukoliko vaš izbor za ovo leto budu neki Balkan Fun Sharm El Sheikh aranžmani. Osim ove destinacije, može posetiti i uvek traženu Hurgadu, a uz novosti na našem sajtu budite uvek informisani o popustima, zanimljivostima sa destinacija, kao first i last minute ponudama za svako letovanje.

Sharm el Sheikh Leto 2022 aranžmani - najbolje ponude za letovanje koje se ne propušta

Kada je u pitanju odlazak u Sharm el sheik letovanje se svakome pretvara u najlepšu uspomenu, koja se zauvek pamti, a svi koji ga barem jednom posete, obavezno požele da se ponovo vrate. Sharm el sheik 2020 vam je na raspolaganju uz najbolju organizaciju Balkan Fun turističke agencije, a na specijalne Sharm el sheik aranžmane još niko nije ostao ravnodušan!

Rezervišite što pre najbolji aranžman za letovanje, jer se ovakva ponuda za Sharm el Sheikh Leto 2022 letovanje ne odbija. Naravno, na raspolaganju su vam i Sharm el Sheikh last minute ponude, pa svako čekirajte i ovu mogućnost za dodatnu uštedu. Iskusite čari najlepšeg egipatskog letovališta - Sharm el Sheikh 2022 vas čeka za najlepše letovanje do sada!

Ostale aranžmane za Egipat možete pogledati na sledećem linku:

Hurgada letovanje 2022

Plan puta

1. dan - Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Posluženje u avionu. Sletanje u Sharm el Sheikh. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Večera i noćenje.

2–10/11. dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge, vreme za odmor, fakultativne izlete i ostale aktivnosti.

11/12. dan – Doručak / doručak za poneti i napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma Let za Beograd. Poslednji dan: Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke