Plan puta

1. dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“  dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Side Leto 2023

Side Leto 2023 - Luka sa nizom restorana okružena je plažama, hramovi smrznuti vremenom se nalaze pored šik butika, a grad Antalija je udaljen sat vremena. Odmaralište inspirisano Rimljanima Smešteno na južnoj obali Turske. Oko sat vremena od Antalije, mesto se nije mnogo promenilo od kada su Rimljani bili ovde. Tu je netaknut stari grad i ruševine koje se nalaze pored peščanih plaža. Moderni luksuzi takođe dobijaju dobar izgled, sa fenomelanom marinom, restoranima na obali i živahnim barovima. side turska Twin Beaches Side se nalazi na poluostrvu, okružen sa dve peščane plaže sa obe strane starog grada. Zapadna plaža je zaštićena i ima plitku vodu, tako da je popularna među porodicama, dok je istočna plaža peščana, stisnuta između reke Aras i Med. Sa obe strane, čamci-banane i jet-ski podižu tempo van obale, dok ležaljke i barovi na plaži održavaju stvari na suvom. Istorijske znamenitosti Odmaralištem dominira ogroman amfiteatar koji se i danas koristi za letnje koncerte. A jedna od najfotografisanijih građevina je Apolonov hram star 2.000 godina odakle je zalazak sunca je fenomelan. Na drugim mestima nalaze se korintski stubovi i muzej smešten u obnovljenom rimskom kupatilu. Šta bi trebalo uraditi za vreme letovanja u Side-u Idite u šoping uveče Kako se sumrak spušta, centar grada postaje pešačka zona, tako da je odlično vreme da pogledate prodavnice suvenira i pijace duž glavne ulice. Ovde možete da se cenkate za sve, od ručno rađenih kožnih jakni do nakita, garderobe i sveže napravljenog ratluka. A kada ste u nevolji, probajte kolač od meda zaslađen od kajsija, baklavu i tako dalje... Prepustite se noćnom životu Side-a Oko luke okrenute prema zapadu, otvoreni barovi i restorani se bore za najbolji pogled na zalazak sunca. Kada padne mrak, glavna ulica sa kolonadom preuzima uzde, sa nizom koktel barova i klubova. Pored toga, tu su karaoke i kvizovi u britanskim pabovima na šetalištu West Beach. Jedite u lokalnim restoranima Naći ćete neke od najjeftinijih - i najistaknutijih turskih - restorana u uskim uličicama Starog Grada. Njihovo lociranje može biti malo teže, ali ako istrajete, bićete nagrađeni turskim specijalitetima poput meze tanjira, doner ćevapa i sveže pečenog pitta hleba. I često ćete dobiti besplatnu kafu za svoje napore.

Zašto sa nama u Antaliju?

Zato što:

✔ Garantujemo organizaciju svakog termina
✔ Nudimo opcije na 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13 i 14 noćenja 
✔ Nudimo mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla 
✔ Nudimo aranžmane i sa polaskom iz Niša
✔ Obezbeđujemo transfer od aerodroma u Antaliji do hotela i nazad
✔ U cenu aranžmana je uključen ručni (7 kg) i dodatni prtljag (23kg)
✔ Poklanjamo GRATIS BORAVAK za decu, a opet ukoliko putujete bez dece, u ponudi imamo hotele za boravak isključivo odraslih.
✔ Imamo BESPLATAN WI-FI (na recepciji hotela)
✔ Svaki hotel ima privatno obezbeđenje
✔ U svakom hotelu iz naše ponude se nalaze pripadnici vladinih bezbedonosnih službi
✔ U kompleks hotela mogu da uđu isključivo gosti hotela i zaposleni u hotelu

Pored ovih stvari, znamo da Vam je bitna zdravstvena sigurnost i zato:

✔ Svi zaposleni i gosti hotela imaju negativan PCR test ili su vakcinisani
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve zajedničke prostorije (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve ležaljke i objekti na plaži (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju alkoholom sve sobe (prilikom spremanja sobe)
✔ Sredstva za dezinfekciju su dostupna na mnogim mestima u hotelu

TERMINI

✔ Polasci skoro svakog dana

Na kraju, ali ne i manje važno:

✔ Plaćanje na rate bez kamate, na 9 mesečnih rata.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate: 069 500 25 24

SIDE LETO 2023 - najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel

Side je jedno od najpopularnijih letovališta na turskoj mediteranskoj obali. Letovanje u Side garantuje mnogo uspomena i prelepih iskustava. 

Putovanje na aranžman Side Leto 2023 iz naše ponude obuhvata hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, avio prevoz i transfer na samoj destinaciji. Pogledajte našu ponudu hotela i odaberite najbolju opciju za vas i krenite na nezaboravno letovanje sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel.