O hotelu

Provedite veče u prijatnoj atmosferi bara. Možete svratiti do restorana. Popijte šoljicu kafe u našem kafiću, ko zna, možda će ona biti najbolja kafa u gradu. Besplatan bežični internet u smeštajnom objektu pomoći će Vam da uvek budete onlajn.

Ako dolazite kolima, možete parkirati u parking zoni. Spa i wellness usluge: doktor. Spremite se za zabavan i uzbudljiv odmor! Evo šta možete očekivati u okviru smeštajnog objekta: biblioteka. Da biste rezervisali izlet, kontaktirajte odeljenje za sport i rekreaciju hotela.

Osoblje hotela će organizovati transfer za Vas. Prilagođeno za goste sa posebnim potrebama: uz pomoć lifta mogu lako doći do najviših spratova. Postoje druge usluge koje su dostupne gostima hotela. Na primer, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, štampanje i fotokopiranje, iznajlmljivanje vozila, sef i konsijerž usluge. Osoblje hotela rado će govoriti sa Vama engleski i italijanski.

Sobe su udobne i imaju sve što Vam je neophodno da biste odmorili nakon ispunjenog i sadržajnog dana. U svakoj sobi je obezbedjen bademantil i papuče. Opremljenost sobe zavisi od same kategorije sobe.