Plan puta
1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.
2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.
Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Lokacija: 

Hotel Titanic Beach Lara 5* nalazi se u Antaliji, na Lari. Udaljen je oko 12 km od centra Antalije i oko 10 km od aerodroma Antalija.

Sadržaj hotela: 

Hotel sadrži diskoteku, otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, aqua park, teniski tereni, fudbalski teren, košarka, odbojka na plaži, fitness, tursko kupatilo, jacuzzi, animacije pored bazena, večernji programi, mini klub 4-12 godina, wellness i spa centar. Wi-Fi je besplatan. Dodatno se plaća: uvozna i premium alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća, a’la carte restorani, room service, tretmani, masaže, shopping centar, lekar, frizer, osvetljenje za teniski i fudbalski teren, motorizovani sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, video igrice, rent-a-car i sve ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je Ultra All Inclusive, samoposluživanje-izbor više jela po principu otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, užine, sladoled, večeru, ponoćnu čorbu. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su u konceptu. Sadrži glavni restoran, 3 a’la carte restorana, 8 barova uključući i bar na plaži.

Plaža:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani ne doplaćuju. Dodatno se plaćaju paviljoni na plaži.

Sadržaj i tipovi soba: 

Hotel ima ukupno 586 soba. Standardne sobe imaju: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, tepih, mini bar(dopunjava se dnevno vodom, sokovima i pivom), ketler, sef, SAT TV sa internacionalnim i muzičkim kanalima, telefon, Wi-Fi, balkon ili terasu. Dodatno se plaća room service.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.