Trebinje jednodnevni izlet

Trebinje jednodnevni izlet podrazumeva obilaske prelepih znamenitosti i pre svega uživanje u srdačnom gostoprimstvu, karakterističnom za ove krajeve. Prijatne temperature tokom cele godine i mediteranska klima su samo neki od razloga zašto turisti posećuju po mnogima najlepši srpski grad!

Trebinje jednodnevni izlet

Putovanje u Trebinje će biti pravi pogodak ukoliko želite da provedete jedan relaksirajući dan nakon raftinga, u gradu koji je pravi biser Republike Srpske, gradu Jovana Dučića.

Opis i realizacija izleta odnose se na programe putovanja za RAFTING TAROM.

Program putovanja fakultativnog izleta:

1. dan

Polazak za Trebinje u jutarnjim časovima iz našeg rafting kampa. 

Posetu Trebinju započinjemo obilaskom Starog grada. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima.

Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana.

Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). 

Slobodno vreme za razgledanje grada i ručak.

Okvirno vreme trajanja izleta: oko 10h

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta: 4

Cena izleta: 50€

Trebinje jednodnevni izlet

Cena uključuje:

  • prevoz od rafting kampa to Trebinja i nazad
  • razgledanje grada

Cena ne uključuje:

  • konzumaciju pića
  • individualne troškove

Jednodnevni izlet u Trebinje se po dogovoru može kombinovati ili produžiti sa drugim aranžmanima i izletima iz naše ponude za RAFTING TAROM.