Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)

1. dan NIŠ – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Konstantin Veliki”, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 100 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili 

apartmana - check in/prijava u hotel nakon 16h. Noćenje.

2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA - Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

8. ili 15. dan ANTALIJA - NIŠ. 

Check out/odjava iz hotela do 10h.

Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Niša. Obrok u avionu. Dolazak u Niš. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana, BEZ DINARSKOG DELA


Turska Avionom iz Niša • Aranžmani na 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)

Turska Avionom iz Niša • Aranžmani na 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja) • Putujte avionom iz Niša u Tursku i uživajte u najboljim turističkim destinacijama!

Otkrijte čarobnu Alanju, uzbuđujuću Antaliju, luksuzni Kemer, Belek, Side i još mnogo toga. Sve to dostupno je samo 2 sata leta iz Niša.

Iskoristite priliku da doživite najbolje od Turske i putujte avionom iz Niša u ove prelepe destinacije. Nećete požaliti!

Rezervišite aranžman i uživajte u avanturi koja će ostati zapamćena zauvek. Putujte sada i uživajte u prekrasnim plažama, istorijskim znamenitostima i ukusnoj hrani Turske.

Šta očekivati u najlepšim primorskim gradovima Turska avionom iz Niša?

Alanja će vas oduševiti svojim peščanim plažama, baroknim starim gradom i noćnim životom.

Antalija je poznata po svojim luksuznim hotelima i nezaboravnim zabavama.

Kemer je idealno mesto za one koji žele da uživaju u relaksaciji i luksuzu, dok Belek i Side nude najbolje od golfa i aktivnosti na vodi.

Najbolji aranžmani za Tursku avionom iz Niša sa Balkan Fun Travel-om

Otkrijte Tursku sa Balkan Fun Travel-om! Kao lider u turističkim uslugama, mi smo spremni da vam ponudimo najbolje aranžmane za putovanje avionom iz Niša. Nudimo vam širok izbor destinacija, uključujući Alanju, Antaliju, Kemer, Belek i Side, kako biste mogli da birate najbolje mesto za svoj odmor.

Naši stručni tim je tu da vam pomogne u svim koracima puta, uključujući rezervaciju avionske karte, smeštaja i izleta. Naš cilj je da vam osiguramo nezaboravno putovanje, sa što manje briga i maksimalnim uživanjem.

Ne oklijevajte i rezervišite svoj put sa Balkan Fun Travel-om. Očekuje vas najbolja Turska avionom iz Niša, sa nezaboravnim uspomenama za ceo život.