Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan Beograd – Srbija – Makedonija:

Okupljanje putnika i polazak u kasnim popodnevnim/večernjim časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2. dan /OHRID:

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku! Povratak u smeštaj i Nakon završetka info ture spremili smo dnevnu žurku. Welcome Party. Noćenje.

3. dan Ohrid – Sv.Naum & Biljanini izvori (fakultativno):

Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Nakon povratka sa izleta spremili smo dnevnu žurku. Povratak u smeštaj i spremanje za najluđu noć! Organizovan fakultativni doček Nove godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana u Ohridu. Noćenje.

4. dan /Ohrid – Party Day (fakultativno):

Fakultativna dnevna žurka na brodu koju nastavljamo u jednom od klubova koji se nalaze na obali jezera. U večernjim časovima smo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

5. dan Ohrid – Makedonija – Srbija – BEOGRAD:

Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima. Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Beograd u poslepodnevnim časovima. Dolazak u  kasnim večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  1. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska u većini slučajeva). Moguća su odstupanja sa vremenom ulaska kada grupa broji više od 50 putnika u jednom objektu. Sobe se napuštaju poslednjeg dana do 09:00 časova, osim u slučajevima kada je za realizaciju programa potrebno objekat napustiti ranije (postoji mogućnosti kasnijeg napuštanja soba).
  2. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
  3. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
  4. Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
  5. Određeni smeštajni objekti mogu tražiti garanciju tj. depozit od svakog putnika prilikom ulaska u sobe. Isti se vraća prilikom napuštanja hotela ukoliko nije bilo pričinjene materijalne štete.
  6. Organizator putovanja – zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O SMEŠTAJU

Vila Via Sakra nalazi se u samom centru Starog grada u Ohridu, na glavnom trgu ispred Crkve Svete Sofije. Smeštena na samo 100 metara od Ohridskog jezera, ovaj objekat nudi à-la-carte restoran, besplatan bežični internet i besplatan javni parking.

Sve smeštajne jedinice gledaju na jezero i na ohridske znamenitosti. Sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom.

Za goste vila Via Sakra obezbeđen je popust od 10% u restoranu u okviru objekta. Raznovrsni kafei i prodavnice možete pronaći na svega nekoliko koraka od apartmana. Stari grad je bogat znamenitostima i zaštićen je od strane UNESCO-a. Antičko pozorište, Samuilova tvrđava i srednjovekovni Manastir Svetog Pantelejmona samo su neke od tih znamenitosti.

Apartmani su smešteni na 250 metara od pristaništa u Ohridu. Na pristaništu se mogu organizovani izleti brodom do srednjovekovnog Manastira Svetog Nauma, koji je kopnenim putem udaljen 29 km. Aerodrom Ohrid se nalazi na 7 km od apartmana Via Sakra.