Plan puta
1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.
2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.
Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

OPIS HOTELA

Lokacija:

Hotel se nalazi se u Antaliji, na Lara plaži. Udaljen je oko 11 km od aerodroma u Antaliji i oko 19 km od centra Antalije. Odličan hotel sa dobrim odnosnom cene i kvaliteta i preporuka je za sve tipove gosiju.

Sadržaj hotela:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, aqua park sa devet tobogana za odrasle i decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, gimnastika, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, dnevne i večernje animacije, mini klub za decu 4-12 godina, igralište, mini disko uveče. Dodatno se plaćaju sva uvozna i premium alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, masaža i piling, salon lepote i Spa centar, sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta. Wi-Fi je besplatan.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je All Inclusive. Sadrži glavni restoran na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje – izbor više jela), a’la carte restorani (uz prethodnu rezervaciju i doplatu): turski, italijanski, riblji restoran, snack restoran, lobi bar, bar kod bazena, restoran na plaži sa uslugom hrane i pića, bar u diskoteci.

Plaža:

Hotel se nalazi oko 700 m udaljen od privatne, peščane plaže na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu, kao i bar na plaži besplatni za goste hotela. Hotelski šatl bus goste hotela do plaže vozi besplatno.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel ima ukupno 275 soba. Sve standardne sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), set za kuvanje kafe ili čaja, sef, SAT TV sa internacionalnim i muzičkim kanalima, laminat na podu, balkon ili terasu, besplatan Wi-Fi internet.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Antalija Turska - ovo leto posetite najpoznatije moderno letovalište u Turskoj, koje će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

Antalija Turska

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Direktan čarter let uz niz pogodnosti za porodični odmor čine ovu destinaciju magično privlačnom za turiste svih kategorija Pažljivo birani hoteli, bogati sadržaji, peščane plaže, maksimalna gostoprimljivost i još puno toga najbolja su pozivnica za odmor u ovom letovalištu.

Antalija, jedna od najstarijih turističkih regija u Turskoj, „obećano je mesto“ od pamtiveka. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija, izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine je magnetno privlačnom. Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom delu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi delovi Antalije nalik su savremenim evropskim gradovima...Tu su naravno i brojni hoteli različitih kategorija i s ponudom koja garantuje uživanje i najprobirljivijim gostima. Svi su uglavnom izvan grada i nadomak prelepih plaža... Agencija Balkan Fun Travel, samo za Vas, rezervisala je smeštajne kapacitete s predznakom najboljih među najboljim uz niz izneđanja za porodičn odmor počev od uslova plaćanja do gratis smeštaja za jedno ili dvoje dece.

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021

Alanja 2021

Side 2021

Bodrum 2021

Belek 2021

Kemer 2021

Kušadasi 2021

Dubai 2021