Poznato je da su Kavos i Zakintos ultimativne party destinacije u Grčkoj. Na ovim ostrvima žurke ne prestaju, a kako neki govore “Žurka počinje kada stigneš na ostrvo, a zabršavaju se tek kada sa njega odeš”. Ove dve destinacije su izazov čak i za najveće party manijake.

Leto za mlade na Kavosu ili Zakintosu je na listi želja svake mlade osobe, a mi u Balkan Fun-u znamo da u životu svake osobe bitan deo zauzimaju putovanja i zbog toga naš tim vredno radi na tome da ona ispune očekivanja naših putnika.

Koncept letovanja koji ova ostrva nude je izuzetno zahtevan i dovodi do toga da smo poslednjih dana letovanja umorni, da nam opada imunitet, a pored svega toga često ostanemo i bez novca. Zbog ovih stvari često poslednje dane provedemo u sobi, kod lekara ili se preforsiramo kao da nismo bili na odmoru.

Uzimajući u obzir sve ovo, odlučili smo da sledimo savete i primere renomiranih turističkih agencija iz Velike Britanije i da poučeni iskustvom boravak na Zakintosu i Kavosu ,,skratimo” sa 10 na 8 dana.

Prednosti ove izmene predstavićemo Vam kroz iskustva naših putnika.

  1. Lakše je uzeti odmor, tj. uklopiti party letovanje na 8 dana sa obavezama oko fakulteta, škole ili posla.
  2. Aranžman je jeftiniji i do 30% (50€ do 70€) od ostalih agencija koje organizuju party letovanja, što ga čini najjeftinijim na tržištu.
  3. Naši putnici na party destinacijama imaće veći budžet po danu na destinaciji I mogu da se opuste svih 9 dana.
  4. Naš program je intenzivniji i žurke su znatno bolje, jer svi putnici mogu da isprate sve žurke i izlete u punom kapacitetu.
  5. Sve agencije za mlade iz Italije, Engleske, Amerike, a i država iz regiona organizuju party putovanja u trajanju od 9 dana. Aranžmani na svetskim party destinacijama (Ibiza, Mikonos, Kavos, Zakintos) obično se prave tako da traju nedelju dana. Mi pratimo ovaj svetski trend I nastojimo da svojim putnicima pružimo najkvalitetnije putovanje i najbolju cenu.
  6. Imamo veći broj termina, pa nudimo veći izbor svojim putnicima, kada je u pitanju datum kada se održavaju naša putovanja
  7. Naša party putovanja su znatno masovnija i garantujemo da na našim party destinacijama ni u jenom terminu ne ide manje od 500 ljudi
  8. Mi ne gubimo nijedan izlet, za 9 dana obiđemo sve što je predviđeno!!!

 

Iz svega navedenog, možete zaključiti, 8 dana je optimalan period tokom kog ćete ove destinacije doživeti na pravi način i da na njima provedete kvalitetno vreme, a kvalitet nam je uvek bitniji od kvaniteta.

Krenite sa Balkan Fun-om na Kavos ili Zakintos, POMERAJTE GRANICE DOBROG PROVODA I ŽIVITE SVOJE SNOVE!