Zimovanje 2024. sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel iz Niša

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za zimovanje 2024 u Srbiji i regionu! Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Balkan Fun Travel iz Niša, sledi i nezaboravan provod i uživanje na ski stazama. Na svakoj destinaciji imaćete mogućnost skijanja, snowbordinga kao i ostalih zimskih čarolija koje vas očekuju na najlepšim srpskim planinama. 

Zimovanje Srbija 2024. Srbija

Zimovanje Srbija 2024. koje smo pripremili za vas, podrazumevaju, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u neponovljim zimskim čarolijama.

Na samom vrhu stranice možete videti koje zimske destinacije se nalaze u našoj ponudi, klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje putovanje za sebe i svoju ekipu!

Za sva dodatna pitanja, informacije i rezervacije slobodno kontaktirajte naš Call centar:

069 500 25 24 | 018 310 50 30

Zimovanje 2024. Srbija

Kopaonik zimovanje

Kopaonik je definitivno najekskluzivnija i sigurno najpoznatija planina u Srbiji, ali i u celom regionu. Ova planina se diči raznovrsnom ponudom, kako hotelskog, tako i apartmanskog smeštaja. Bez obzira da li dolazite da uživate u skijanju, prirodi ili kako bi učestvovali na nekoj biznis konferenciji, Kopaonik uvek ima nešto da ponudi.

 

Zlatibor zimovanje

Zlatibor je najposećenije i najtraženije planinsko mesto u Srbiji. Tokom leta oduševljava zelenilom i prirodom, a zimi kada padne sneg, Zlatibor se pretvara u pravu zimsku bajku. Ova planina nudi raznovrsnu ponudu preko hotelskog i apartmanskog smeštaja sve do raznih atrakcija i zabavnog sadržaja za sve uzraste. Na Zlatiboru postoji i Dino Avantura park koji su idelani za porodice sa malom decom. Od 2021. godine, na Zlatiboru se nalazi i najduža gondola na svetu koja vodi od centra Zlatibora pa sve do vrha Tornik.

Stara Planina zimovanje

Stara Planina je mesto koje iz godine u godinu privlači sve veći broj skijaša. Planina sadrži oko 12 km skijaških staza, ali je njen skijaški potencijal višestruko veći. Ukoliko ste ljubitelj vodopada i netaknute prirode Stara Planina je pravi izbor za Vas. Hotel Stara Planina je najekskluzivniji objekat na ovoj planini, ali svakako u ponudi postoje i jeftinije opcije za smeštaj.

 

 

Za Vas smo spremili najbolje zimovanje ove godine, u Srbiji i regionu, za koje nije potreban PCR test niti karatin. 

 

ARANŽMANI PO DRŽAVAMA

SRBIJA:

KOPAONIK | ZIMOVANJE 2024

ZLATIBOR | ZIMOVANJE 2024

STARA PLANINA | ZIMOVANJE 2024

BUGARSKA:

BANSKO | ZIMOVANJE 2024

BOROVEC | ZIMOVANJE 2024

PAMPOROVO | ZIMOVANJE 2024

BOSNA I HERCEGOVINA:

JAHORINA ZIMOVANJE 2024

ITALIJA:

MADONNA DI CAMPIGLIO | ZIMOVANJE 2024

LIVIGNO | ZIMOVANJE 2024

CORTINA D’AMPEZZO | ZIMOVANJE 2024

PASSO TONALE | ZIMOVANJE 2024