Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 01.01.
BEČ: IBIS ST MARX 2* 1/1 single494€
1/2 sa doručkom355€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Plan puta
1. dan NIŠ-BEČ
Okupljanje grupe na aerodromu Konstantin Veliki u 06:00 kod glavnog ulaza.Čekiranje karata i granične formalnosti.Let kompanijom Wizz Air W6 2830 u 08:05.Sletanje na aerodrom Schwechat oko 09.30 h. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča: Prater, Hundertvaserove kuće, Ring bulevar, Opera, Geteov i Mocartov spomenik, Belvedere (bez ulaska), Parlament, Stefansdom, Hofburg Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. dan BEČ
Doručak. Slobodno vreme . Indvidualni doček NoveGodine . Noćenje.
3. dan BEČ
Doručak. Slobodan dan za individualni program i razgledanja. Noćenje.
4. dan BEČ-NIŠ
Doručak(lunch paket).Transfer hotel – aerodrom oko 03:00. Čekiranje karata i granične formalnosti. Let kompanijom Wizz Air W6 2829 u 06:15. Sletanje na aerodrom Konstantin Veliki oko 07:40 h. Granične formalnosti. Kraj aranžmana.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Beč avionom iz Niša • Nova Godina 2024

Beč avionom iz Niša • Nova Godina 2024 • Vreme je da zamenite božićne kuglice za balove za palatu, punč za penušavo vino, a kobasice za... ne, zadržite kobasice. U Beču je doček Nove godine neverovatan, a grad sija punim sjajem u doba božićnih i novogodišnjih praznika.

Božićni Market

Zakoračite u radost Božića sa prelepim ulicama Beča kao pozadinom. Štandovi za punč i kestene privlače kupce sezonskim poslasticama, a vlasnici tezgi privlače kupce u božićnom duhu ručno izrađenom robom.

Božićne pijace u Beču su zaista vekovna tradicija. Preteče današnjih događaja datiraju još iz srednjeg veka, kada je 1296. godine Albreht I dao građanima Beča privilegiju da drže decembarsku pijacu ili „Kripenmarkt“. Od tada su se karakter i rasprostranjenost ovih tržišta značajno promenili. Danas, preko 20 zvaničnih adventskih pijaca prodaje široku lepezu sezonskih poklona i ukusnih poslastica.

Najpoznatiji su Viennese Dream Christmas Market, Christmas Village kod dvorca Belvedere, Christmas Village na trgu Marije Terezije, Christmas Village Campus University of Vienna i Christmas Market u palati Šenbrun.

Novogodišnja pijaca na Maria-Theresien-Platz

Čak i nakon 25 godina u gradu, i dalje volim da pretražujem ove sezonske pijace i uživam u šoljici Gluhvein-a ili sličnog.

Sviđa mi se Schonbrunn Neujahrsmarkt, jer je malo udaljen od centra i ima malo više prostora od većine sezonskih pijaca.Otkrijte užitke 31. decembra u glavnom gradu Austrije, šta možete da očekujete na novogodišnjim pijacama i zvaničnim gradskim proslavama, kao i lokalne savete kako da na najbolji način iskoristite svoje putovanje na kraju godine. Upozorenje: može uključivati valcere.

NOVOGODIŠNJI DOGAĐAJI U BEČU

Veliki tradicionalni događaj je Novogodišnji koncert svetski poznatog Bečkog filharmonijskog orkestra u Musikverajnu. Ono što malo ljudi zna je da zapravo održavaju tri koncerta sa istim programom:

  • „Pregled performansa“ 30. decembra
  • Silvesterkonzert 31. decembra
  • Pravi Novogodišnji koncert 1. januara

Ukoliko ne želite da novogodišnju noć dočekate na trgu, Balkan Fun turistička agencija organizuje žurku u jednom od najpopularnijih klubova u Beču. Možete se opustiti i plesati do zore uz najbolje hitove koje će naš DJ puštati do ranih jutarnjih časova.

ZAŠTO DOČEK NOVE GODINE U BEČU AVIONOM IZ NIŠA

O samom Beču smo već dosta rekli, ali kako znamo da mnogi ne vole da putuju autobusom, odlučili smo da našim putnicima obezbedimo mogućnost da otputuju u Beč avionom iz Niša. Znamo da je fenomenalna stvar stići za manje od 2h do Beča pa zato ovu opciju snažno preporučujemo.

DOČEK NOVE GODINE U BEČU AVIONOM IZ NIŠA BALKAN FUN TRAVEL

Bilo da putujete sa društvom ili sa volenom osobom, Balkan Fun je pripremio fenomenalan aranžman za doček Nove godine u Beču. Fenomenalno isplaniran program putovanja, fantastični izleti i zagarantovan provod čine ovu destinaciju neodoljivom.  Rezerviši svoje mesto već danas i spremi se za najbolji doček Nove godine ikada!

Slična putovanja

Beč • Nova Godina 2024 (Bus)

Možda će vas zanimati

Šta posetiti za vreme putovanja u Beč?