Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
  1. dan / BEOGRAD – Srbija – Mađarska:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Mađarske  uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

  1. dan / Mađarska – BUDIMPEŠTA:

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak Budimpešte : Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predviđena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela.. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme i mogućnost odlaska na DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

  1. dan / Budimpešta – TROPIKARUJUM I KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno):

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Povratak u hotel. Noćenje. 

  1. dan / Budimpešta – SENT ANDREJA – Srbija – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do Sentandreje. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U poslepodnevnim časovima povratak u Budimpeštu i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

Hotel Ibis Budapest Citysouth smešten je preko puta stanice metroa Határ út na liniji M3. Hotel je udaljen 15 minuta vožnje od Aerodroma Budimpešta - Franc List.

Sve nepušačke i klimatizovane sobe renovirane su 2016. godine i nude zvučnu izolaciju.

Recepcija i bar rade 24 sata dnevno. U restoranu se služe hamburgeri i lagani obroci za ručak i večeru.

Moderne konferencijske sale hotela Ibis Budapest Citysouth predstavljaju idealno okruženje za poslovne sastanke.


VAŽNO:

  1. Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  2. Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
  3. Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€. Polazak iz Niša se realizuje za broj od minimalno 40 putnika.
  4. Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€.

POSLOVNICE:

  • Niš (Balkan Fun), Cara Dušana 39, 018 310 50 30, 069 500 25 24

Budimpešta Nova Godina 2023

Budimpešta Nova Godina 2023 - Proslavite doček Nove godine i dočekajte Novu godinu uz vatromet u Budimpešti. Osećate se mlado i zabavno, elegantno ili stilizovano, "uvek u modi" ili opušteno? Širok je spektar ponuda za doček Nove godine u Budimpešti, a mi smo pripremili odličnu ponudu za vas.

Da li je najbolje mesto u Evropi za doček Nove godine? Želite li tropske vrućine? Izbegavajte Budimpeštu u decembru i vratite se u julu, avgustu. Ali hajde da vidimo najbolje stvari o dočeku Nove godine u Budimpešti, ovom omiljenom danu mnogima.

Budimpešta ima za svakoga ponešto - od dramatične istorije i raskošne arhitekture do lekovitih termalnih voda i noćnog života bez premca u istočnoj i centralnoj Evropi.

Ljudski dodir

Lepota Budimpešte nije sve što je Bog dao; čovečanstvo je takođe igralo ulogu u oblikovanju ovog lepog lica. Arhitektonski gledano, grad je riznica, sa dovoljno baroknih, neoklasicističkih, eklektičnih i secesijskih građevina da zadovolje sve. Sve u svemu, Budimpešta ima osećaj fin de siecle, jer je tada, tokom „zlatnog doba“ prestonice krajem 19. veka, izgrađena većina onoga što danas vidite.

Prošlost pri ruci

Kažu da je prošlost druga država, ali to je uvek bilo u Budimpešti. Pogledajte rupe od metaka i tragove gelera na zgradama iz Drugog svetskog rata i ustanka 1956. godine. Postoje tužni podsetnici poput dirljivog spomen obeležja Cipele na Dunavu, ali i oni, nade i pomirenja-poput „mača“ bivše zgrade tajne policije na Andrassi utu koji je sada pretučen u „lemeš“ koji je Kuća Teror, sa ispričane obe strane priče - levo i desno.

Jedi, pij i budi Mađar

Mađarska hrana ima mnogo više od gulaša i ostaje jedan od najsofisticiranijih stilova kuvanja u istočnoj i centralnoj Evropi. Mađari mogu preterati kada kažu da postoje tri esencijalne svetske kuhinje - francuska, kineska i njihova. Ali reputacija Budimpešte kao prestonice hrane u velikoj meri datira s kraja 19. i prve polovine 20. veka i, uprkos slabom periodu komunizma, grad ponovo privlači pažnju. Tako su i odlična mađarska vina-od Egerovih složenih crvenih i Somlovih krečnjaka do slatkog Tokaja.

In the Soak

Budimpešta je blagoslovena obiljem toplih izvora. Kao rezultat toga, „uzimanje vode“ ovde je iskustvo od vremena Rimljana. Niz kupatila je velikodušan-možete birati između turskog doba, secesije i modernih objekata. Neki ljudi traže lek za sve što ih muči, ali većina je tu radi zabave i opuštanja - iako mi i dalje smatramo da je to najbolji lek na svetu za ono što Mađari zovu macskajaj (mačji jauk) - mamurluk.

Pogledajte naš aranžman Budimpešta Nova Godina 2023 iskoristite ULTRA FIRST MINUTE PONUDU i rezervišite mesto za najbolji provod!