Smeštaj Tip smeštaja 30.12. - 02.01.
BUDIMPEšTA: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom119€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Ukoliko putnici odustanu od putovanja, usled bolesti virusa Covid-19, prilikom dostave pozitivnog PCR testa rez. se otkazuje i uplata refundira u celosti. Ovo važi za putovanja gde Balkan Fun nastupa kao organizator.

Budimpešta Doček Nove Godine

Budimpešta Doček Nove Godine - Proslavite doček Nove godine i dočekajte Novu godinu uz vatromet u Budimpešti. Osećate se mlado i zabavno, elegantno ili stilizovano, "uvek u modi" ili opušteno? Širok je spektar ponuda za doček Nove godine u Budimpešti, a mi smo pripremili odličnu ponudu za vas.

Da li je najbolje mesto u Evropi za doček Nove godine? Želite li tropske vrućine? Izbegavajte Budimpeštu u decembru i vratite se u julu, avgustu. Ali hajde da vidimo najbolje stvari o dočeku Nove godine u Budimpešti, ovom omiljenom danu mnogima.

Budimpešta ima za svakoga ponešto - od dramatične istorije i raskošne arhitekture do lekovitih termalnih voda i noćnog života bez premca u istočnoj i centralnoj Evropi.

Ljudski dodir

Lepota Budimpešte nije sve što je Bog dao; čovečanstvo je takođe igralo ulogu u oblikovanju ovog lepog lica. Arhitektonski gledano, grad je riznica, sa dovoljno baroknih, neoklasicističkih, eklektičnih i secesijskih građevina da zadovolje sve. Sve u svemu, Budimpešta ima osećaj fin de siecle, jer je tada, tokom „zlatnog doba“ prestonice krajem 19. veka, izgrađena većina onoga što danas vidite.

Prošlost pri ruci

Kažu da je prošlost druga država, ali to je uvek bilo u Budimpešti. Pogledajte rupe od metaka i tragove gelera na zgradama iz Drugog svetskog rata i ustanka 1956. godine. Postoje tužni podsetnici poput dirljivog spomen obeležja Cipele na Dunavu, ali i oni, nade i pomirenja-poput „mača“ bivše zgrade tajne policije na Andrassi utu koji je sada pretučen u „lemeš“ koji je Kuća Teror, sa ispričane obe strane priče - levo i desno.

Jedi, pij i budi Mađar

Mađarska hrana ima mnogo više od gulaša i ostaje jedan od najsofisticiranijih stilova kuvanja u istočnoj i centralnoj Evropi. Mađari mogu preterati kada kažu da postoje tri esencijalne svetske kuhinje - francuska, kineska i njihova. Ali reputacija Budimpešte kao prestonice hrane u velikoj meri datira s kraja 19. i prve polovine 20. veka i, uprkos slabom periodu komunizma, grad ponovo privlači pažnju. Tako su i odlična mađarska vina-od Egerovih složenih crvenih i Somlovih krečnjaka do slatkog Tokaja.

In the Soak

Budimpešta je blagoslovena obiljem toplih izvora. Kao rezultat toga, „uzimanje vode“ ovde je iskustvo od vremena Rimljana. Niz kupatila je velikodušan-možete birati između turskog doba, secesije i modernih objekata. Neki ljudi traže lek za sve što ih muči, ali većina je tu radi zabave i opuštanja - iako mi i dalje smatramo da je to najbolji lek na svetu za ono što Mađari zovu macskajaj (mačji jauk) - mamurluk.

Pogledajte naš aranžman Budimpešta Doček Nove Godine iskoristite FIRST MINUTE PONUDU i rezervišite mesto za najbolji provod!

Plan puta
  1. dan / BEOGRAD – Srbija – Mađarska:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Mađarske  uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

  1. dan / Mađarska – BUDIMPEŠTA:

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak Budimpešte : Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predviđena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela.. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme i mogućnost odlaska na DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

  1. dan / Budimpešta – TROPIKARUJUM I KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno):

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Povratak u hotel. Noćenje. 

  1. dan / Budimpešta – SENT ANDREJA – Srbija – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do Sentandreje. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U poslepodnevnim časovima povratak u Budimpeštu i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke