Smeštaj Tip smeštaja .. - ..
    Kalitea je jedno od najvećih komercijalnih destinacija na Halkidikiju. Okružen je šumom i zelenilom, a najveće bogatstvo Kalitee je divno tirkizno more i plaža sa sitnim peskom. U samom mestu možete pronaći brojne hotele i druge smeštajne kapacitete poput apartmana, soba i studija za iznajmljivanje. Barovi na plaži i diskoteke u Kalitei su sinonim dobrog noćnog života zbog čega je Kalitea postala apsolutni hit među mlađom populacijom. U toku dana možete uživati u prelepom plavom moru i zlatnim peskovitim plažama smeštenim između prelepim borovima. Plaža ima postepeni ulaz u vodu, što je posebno pogodno za decu i stariju populaciju. Ako ste zaboravili opremu za plažu, ne brinite. Možete iznajmiti suncobrane, ležaljke i sportsku opremu. Nakon dnevnog uživanja na predivnoj plaži, Kalitea uveče postaje pravi izbor za ljubitelje dobrog noćnog provoda i fenomenalnih diskoteka. Kalitea je mesto nekih značajnih arheoloških nalaza. Amonov Zevsov hram je dorsko svetilišt. Najveća vrednost kapele Agios (Svetog) Pantelejmona su njene zanimljive freske, prikazane na unutrašnjim zidovima. Treće arheološko nalazište posvećeno je Bogu Dionisu i nimfama.

Informacije o plažama i atraktivnim mestima u blizini Kalitee

Ukoliko želite da promenite mesto i posetite druga mesta i plaže osim Kalitee, možete se uputiti ka mestima istočne Kasandre kao što su Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Kriopigi i Paljuriili neke delove zapadnog dela Kasandre kao Fourka, Posidi i Agija Paraskevi. Centar Kalitee je raskrsnica koja vodi do ova dva pravca. Afitos je u blizini, pa tamo možete otići na popodnevnu šetnju i/ili večeru.  
Plan puta

Program putovanja: 1.dan: Putovanje. Novi Sad - sastanak putnika u dogovoreno vreme, polazak autobusa (u slučaju manje od 8 prijavljenih putnika za polazak iz Novog Sada biće vršen transfer do Beograda odakle će krenuti autobusom). Beograd – sastanak putnika u dogovoreno vreme. Polazak autobusa. Sastanak putnika u Nišu sa parkinga kod hipermarketa “Tempo”. Nastavak putovanja prema programu. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Dolazak u destinaciju, smeštaj u objekte posle 14 h, boravak na bazi izabrane usluge, 10 noćenja;

12.dan: Napuštanje smeštaja do 9 h, polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima; nastavak putovanja, dolazak u Beograd – Novi Sad u jutarnjim satima.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke