Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan Niš – Malta

Dolazak na aerodrom “Konstantin Veliki” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje na let. Sletanje na aerodrom u Malti (Malta International airport). Mogućnost rezervacije transfera do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.- 3. dan Malta

Boravak putnika u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme za obilazak znamenitosti Malte. Glavni grad Valeta, Sliema, Mdina, Mosta, Rabat, Budžiba, Popajevo selo, ostvro Gozo, Komina itd...

4.dan Malta-Niš

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost rezervacije transfera do Malta International airport. Polazak aviona za Niš. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

CENE SU INFORMATIVNOG KARATKERA I ZAVISE OD TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAPACITETA
 

Malta • Avionom iz Niša

Iskoristite priliku da otkrijete prelepu Mediteransku ostrvsku državu na dva sata leta iz Niša. Malta je poznata po predivnim plažama, kristalno čistom moru, prelepim pejzažima, istorijskim znamenitostima i ukusnoj hrani.

Sada je pravo vreme da planirate vaše prolećno putovanje na Maltu. Iz Niša, letovi do Malte će biti dostupni već od aprila 2023. Sve što je potrebno da uradite je da rezervišete svoju kartu i spakujete svoju torbu za jedinstveno iskustvo na ovom prelepom ostrvu.

Prošetajte slikovitim gradovima i posetite neke od najpoznatijih znamenitosti Malte, poput Gornje i Donje Barake, St. John's katedrale i Viteškog grada. Uveče, isprobajte ukusnu lokalnu hranu i uživajte u noćnom životu u Valletti i St. Julian'su.

5 zanimljivosti o Malti

  1. Malta ima najstariji neolitski hramski kompleks na svetu - Hagar Qim i Mnajdra hramovi su stariji od egipatskih piramida i Stonehengea, a datiraju iz perioda od 3600-2500 godine pre nove ere. Ovi hramovi su UNESCO-va svetska baština i jedna od najposećenijih atrakcija na Malti.
  2. Malta ima najveću koncentraciju hrišćanskih spomenika na svetu - zahvaljujući 1600-godišnjoj istoriji hrišćanstva na Malti, na ostrvu se nalazi više od 365 crkava, kapela i drugih verskih spomenika. Maltanski narod slavi 10 javnih praznika u godini, a mnogi od njih su religiozne proslave koje privlače hiljade posetilaca.
  3. Maltanski jezik je jedan od najstarijih na svetu - maltanski jezik, koji se govori na Malti, jedan je od samo nekoliko semitskih jezika koji se danas govore u Evropi. Ovaj jezik ima bogatu istoriju koja datira još iz antike, a zvanični je jezik Maltanske Republike.
  4. Maltu su koristile brojne filmske produkcije - zbog svojih jedinstvenih pejzaža i arhitekture, Malta je bila popularna lokacija za snimanje brojnih filmskih produkcija, uključujući i filmove kao što su "Gladiator", "Pirati sa Kariba" i "Igra prestola".
  5. Malta je ostrvo za avanturiste - iako je Malta poznata po svojim predivnim plažama, ostrvo nudi i brojne avanturističke aktivnosti kao što su ronjenje, skakanje padobranom, vožnja brzim čamcima, biciklizam i planinarenje. Sa svojom bogatom istorijom i prirodnim lepotama, Malta je idealno mesto za avanturiste koji žele da otkriju ostrvo na nov i uzbudljiv način.

Najbolji aranžmani za Maltu avionom iz Niša sa Balkan Fun Travel-om

Pozivamo vas da iskoristite jedinstvenu priliku da posetite prelepu Maltu avionom iz Niša u proleće 2023! Ovo maleno mediteransko ostrvo pruža nezaboravno iskustvo putovanja sa svojim predivnim plažama, kristalno čistim morem, bogatom istorijom i ukusnom hranom.

Ne propustite priliku da posetite najstarije neolitske hramove na svetu, istražite malteške crkve i kapelice, ili uživate u avanturističkim aktivnostima kao što su ronjenje, skakanje padobranom, vožnja brzim čamcima, biciklizam i planinarenje.

Sve što je potrebno da uradite je da rezervišete aranžman Malta avionom iz Niša i spakujete kofere za jedinstveno iskustvo koje će vam dugo ostati u sećanju. Naša agencija vam nudi razne aranžmane za putovanje na Maltu, a naš stručni tim vam stoji na raspolaganju za sve informacije koje su vam potrebne.

Ne propustite priliku da posetite ovu prelepu zemlju. Rezervišite aranžman Malta avionom iz Niša za proleće 2023 i pripremite se za nezaboravno putovanje.