NOVA GODINA 2024

NOVA GODINA 2024 – Kraj godine se bliži i vreme je da rezervišete svoje mesto za doček Nove godine. Balkan Fun turistička agencija iz Niša u svojoj ponudi ima najpopularnije destinacije za aranžman NOVA GODINA 2024

Nova godina 2024. u evropskim metropolama

Nova Godina 2024 – Ponude za doček Nove 2024. godine koje je turistička agencija Balkan Fun Travel iz Niša pripremila za vas, su koncipirane tako da imaju isplanirano dovoljno vremena za obilazak i upoznavanje destinacije na kojoj boravite, a pored toga da ipak imate vremena i da uživate u prazničnim čarolijama. 

U ponudi Balkan Fun turističke agencije iz Niša nalaze se najpopularnije destinacije u Srbiji, Turskoj, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Austriji, Crnoj Gori…

Na dnu stranije možete pogledati koje destinacije se nalaze u našoj ponudi Nova godina 2024Klikom na naziv destinacije otvoriće vam se odabrano putovanje sa svim informacijama, cenama aranžmana, slikama i opisima hotela.

Zašto doček Nove Godine u organizaciji Balkan Fun turističke agencije iz Niša?

Kako bi odgovorili na pitanje “zašto Nova godina 2024 sa Balkan Fun turističkom agencijom?” moramo vam objasniti detaljan proces od rezervacije pa do samog putovanja, a i našeg odnosa sa putnicima nakon završenog putovanja. 

Pre svega, proces rezervacije je vrlo jednostavan i može se izvršiti online ili u našoj poslovnici u ulici Cara Dušana 39,u Nišu. Za samu rezervaciju vam je potrebno svega 3 minuta. Kada to obavite, i krenete već da planirate šta ćete spakovati u svoj kofer, Balkan Fun preuzima odgovornost da vas obavesti o tačnom vremenu i mestu polaska na putovanje putem SMS poruke. 

Vaše novogodišnje putovanje i avantura počinju već ulaskom u autobus i zato brinemo da već od tog trenutka sve bude isplanirano i obezbeđeno. Prilikom ulaska u autobus, naši stručni vodiči će voditi računa da svako dobije odgovarajuće mesto u autobusu, vodiće računa prilikom izbora muzike i filmova tokom puta. 

Kada već stignete na destinaciju na koju ste se uputili, vodiči će vam pomoći prilikom smeštanja u hotel i dati vam dodatne informacije o samoj destinaciji. 

Kako bi vaše putovanje bilo kompletno, pobrinuli smo se da za vas obezbedimo i najbolje fakultativne izlete u pratnji stručnih vodiča na srpskom jeziku, što dodatno olakšava vašu organizaciju vremena na samom putovanju.

Kada dođemo do 31. decembra i dočeka Nove godine 2024, shvatićete zašto je Nova godina 2024 sa Balkan Fun turističkom agencijom pravi izbor i zašto smo već godina najbolji u organizaciji novogodišnjih putovanja. Verujemo da će doček Nove godine 2024 ostati u lepom sećanju svim našim putnicima.

Trudimo se da svake godine širimo asortiman ponude i na taj način poboljšamo ponudu i olakšamo izbor putnicima koji godinama biraju Balkan Fun turističku agenciju za doček Nove godine. Pogledajte našu ponudu, izaberite destinaciju i rezervišite svoje mesto za neki od aranžmana iz ponude Nova godina 2024, a mi ćemo sve učiniti da vam Nova godina 2024 ostane u najlepšem sećanju.

 

Poslovnica u Nišu je na raspolaganju za sve dodatne informacije. 

Call centar Balkan Fun Turistička agencija: 018 310 50 30 | 069 500 25 24

Nova godina 2024 • Balkan Fun Travel

Krakov Nova godina 2024

Krakov Nova godina 2024 – Kao i svake godine do sada, najbolji izbor za doček! Uz odlične ponude aranžmana i nezaboravne žurke koje svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Bakan Fun, Krakov se prema mišljenju mnogih turista izdvojio kao omiljeno mesto za ispraćaj stare, i ulazak u novu godinu.

Krakov aranžmani za doček Nove godine 2024. koje smo pripremili za vas podrazumevaju, kao i svake godine do sada, najbolji provod svake večeri (a posebno u novogodišnjoj noći), zanimljive fakultativne izlete i uvek raspoložene vodiče koji će vas upoznati sa svim lepotama i znamenitostima ovog grada.

Istanbul Nova godina 2024

Kada pričamo o dočeku Nove godine u Istanbulu ne možemo da pričamo isključivo o samom dočeku 31. decembra. Putovanje u Istanbul predstavlja apsolutni kulturološki šok. Grad koji leži na dva kontinenta, sudar je Istoka i Zapada, modernog i istorijskog, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tokom obilazaka znamenitosti kao što su Aja Sofija, Plava Džamija i Top Kapi palata upoznaćete istoriju Istanbula Turske. Tokom krstarenja Bosforom možete videti Istanbul “sa mora” i doći do određenih delova grada do kojih inače ne biste bili u mogućnosti.  

Iako Istanbul možete obići u bilo kom godišnjem periodu zbog blage klime, Nova godina 2023 Istanbulu je pravi izbor jer tada grad sija punim sjajem! Mogućnosti za doček Nove godine su raznovrsne. Možete odabrati neki od mnogobrojnih restorana, klubova ili kafića, a možete i dočekati u centru Istanbula sa još nekoliko hiljada turista i stanovnika. Prava “poslastica” može biti doček Nove godine na brodu koji plovi po Bosforu. 

Atina Nova godina

Atina Doček Nove Godine – Dočekajte najluđu noć u grčkoj prestonici, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Putovanje u Atinu uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno grčko gostoprimstvo i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da je posete i zimi!

Svi se mogu složiti da je Atina zanimljiv grad. Blagosloven bogatom kulturnom i istorijskom prošlošću, grad je predmet mnogih poznatih-i manje poznatih-činjenica.

Jedan od najstarijih gradova na svetu, Atina je poznata kao rodno mesto demokratije. Sa istorijom dugom preko 3000 godina, Atina je najbolji grad za razgledanje. Prema mitu, grad je dobio ime po Ateni, boginji mudrosti i kćeri Zevsa. Bila je zaštitnica grada i zapravo je hram Partenona na Akropolju posvećen njoj.

Budimpešta Nova godina

Kada smo kreirali aranžman Budimpešta Nova Godina 2023 brinuli smo da ponudimo svakome ponešto. Budimpešta je grad koji može ponuditi turistima dosta raznovrsnog sadržaja. Lepota Budimpešte nije sve što je Bog dao; čovečanstvo je takođe odigralo ulogu u oblikovanju ovog prelepog grada. Arhitektonski gledano, grad je riznica, sa dovoljno baroknih, neoklasicističkih, eklektičnih i secesijskih da zadovolje sve ukuse. Povezanost Budima Pešte najbolje oslikavaiju mostovi koji spajaju dva dela grada, kojih ima ČAK 11!

Pored odlično pripremljenih fakultativnih obilazaka znamenitosti, Balkan Fun turistička agencija je pripremila i mogućnost dočeka Nove godine 2023 u nekom od najpopularnijih klubova u Budimpešti.

Milano Nova godina 2024

Milano Nova godina 2024 – Dočekajte Novu godinu u italijanskoj prestonici mode i fudbala! Putovanje u Milano za Novu godinu pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti u prazničnom duhu, a Balkan Fun tim je odgovoran za najbolji novogodišnji provod koji ćete dugo pamtiti!

Aranžmani za Milano podrazumevaju obilazak grada koji će vam pružiti uvid u specifične atrakcije jedne od najlepših evropskih destinacija. Naši stručni vodiči vam stoje na raspolaganju tokom putovanja, a detaljno razrađen plan i program putovanja obuhvata i fenomenalne izlete u kojima ćete videti i saznati više o italijanskoj prirodi, kulturi i tradiciji. 

Sarajevo Nova godina

Uz turističku agenciju Balkan Fun Travel Sarajevo Nova Godina 2024 nudi sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Sarajevu se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Nova godina 2024 u Sarajevu će vam započeti uz jutarnju šetnju Baščaršijom, obilaskom grada, a veče i noć ćete provesti u nekoj od Sarajevskih kafića ili klubova uz đuskanje do jutra. Rezervišite svoj aranžman i spremite se za putovanje u Sarajevo koje ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u ovoj avanturi i otkrijte čari koje nudi grad sevdaha – Sarajevo.

Sarajevo Nova godina 2022

Ohrid Nova godina 2024

Ohrid predstavlja omiljenu destinaciju naših turista za doček Nove godine. Ovaj grad odlikuje opuštena atmosfere, ljubazni domaćini, dobar noćni život i odlična hrana. Ohrid Nova godina 2024 je aranžman namenjen putnicima svih uzrasta, a posebno je zanimljiv mlađoj populaciji zbog žurki koje organizujemo na samoj destinaciji. Da se putovanje ne bi svelo samo na zabavu, Balkan Fun turistička agencija iz Niša je pripremila fakultativne izlete do crkve Sv. Nauma i Biljaninih izvora. 

Krenite sa nama na Ohrid za doček Nove godine i doživite neverovatno iskustvo.

Ohrid Nova godina 2022

Pogledajte našu ponudu doček Nove godine i paket aranžmane već od od 69€, bez skrivenih troškova i dinarskog dela aranžmana:

________________________________________________

Prijavite se na vreme i plaćajte na rate do 15-og marta. 

PRODAJNO MESTO:

Niš, Cara Dušana 39, 018 310 50 30 | 069 500 25 24