Smeštaj Tip smeštaja 30.12. - 03.01.
BEč: HOTEL OEKOTEL KORNEUBURG 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom119€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
VAŽNO:
  • Cene iz tabele važe do subote, 31. oktobra ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
  • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€
  • Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€.
POSLOVNICE:
  • Niš (Balkan Fun), Cara Dušana 39, 018 310 50 30, 069 500 25 24
Beč – glavni grad Austrije, njeno političko, ekonomsko i kulturno središte. Grad izuzetne arhitekture sa velikom ponudom istorijskih znamenitosti i spomenika. Bečku arhitekturu karakteriše šarenolikost stilova mnogobrojnih istorijskih epoha počevši od romanske Rupertove crkve, preko gotske katedrale Sv. Stefana iz XIII veka i barokne Karlove crkve. Istorijski najznačajninji muzejski eksponati danas se čuvaju u zdanju Hofburg. Medju najznačajnijima su riznica Habzburške dinastije, eksponati od prvorazrednog značaja medju kojima se ističe kruna Svetog rimskog carstva i carska kruna Austrijskog carstva. Beč nosi epitet i muzičke prestonice u kojoj su ziveli kompozitori kao što su Mocart i Betoven.
Plan puta

1. dan Beograd – Novi Sad – Mađarska – Austrija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan / Beč – Doček Nove godine (fakultativno) :

Dolazak u hotel u prepodnevnim časovima. Nakon dolaska do hotela, fakultativni izlet za Beč. Sledi prva info tura i upoznavanje Beča u pratnji vodiča (Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Opera, Univerzitet, Hofburg - kompleks imeprijalnih palata, katedrala Sv.Stefana, koja poseduje najčuvenije zvono u Evropi “Pumerin”, koje danas zvoni samo za Novu godinu). Slobodno vreme za šetnju i razgledanje grada. Nakon obilaska slobodno vreme, povratak i smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na doček Nove Godine u Beču koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan / Šenbrun – Belvedere – Prater (fakultativno):

Doručak.  Fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Šenbrun, letnje imperijalne rezidencije Habzburgovaca. Šetnja kroz park koji ga okružuje i obilazak unutrašnjosti dvorca. UNESCO je Šenbrunsku palatu 1996. god. uvrstio na listu Svetske baštine. Zatim sledi poseta još jednoj raskošnoj palati Belvedere, barokni dvorac iz XVIII veka. Danas je kompleks Belvedere pretvoren u muzej. Nakon obilaska dvorca odlazak u Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije - muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad... Takođe možete obići i interaktivni Muzej čokolade. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan / Parndorf (fakultativno) – Austrija – Mađarska:

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta tržnog centra Parndorf, koji je veoma poznat u Evropi po radnjama najpoznatijih svetskih robnih marki. Vreme predviđeno za kupovinu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Slovačke, Mađarske i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

5. dan / Srbija – Novi Sad – Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke