Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA - BUS PREVOZ :

1. dan -Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa ( tačno vreme i mesto polaska biće definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obaveštavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan -Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice posle 15:00h po lokalnom vremenu.

2 - 11. Dan - Boravak u izabranim studijima na destinaciji.

12. dan -Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko podneva po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

12. dan -Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

PROGRAM PUTOVANJA - SOPSTVENI PREVOZ:

1.dan - Dolazak na destinaciju. Obavezno kontaktirati predstavnika na destinaciji ( kontakt telefon se nalazi na vuceru koji se preuzima u agenciji ),kako bi putnik dobio informacije o smestaju ( broj sobe, spratnost ).  Ulaz u smeštajne jedinice, posle 15:00 časova u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji. 2.dan do predposlednji dan - boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan. - Napuštanje  apartmana/studija  najkasnije do 09:00 časova po lokalnom vremenu.      

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana, BEZ DINARSKOG DELA

AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ (12 dana / 10 noćenja)


15% POPUSTA za uplate u celosti do 31.01.2023.

10% POPUSTA za rezervacije do 31.01.2023.


Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi


Skala Furka (Grčka) • Leto 2023

Skala Furka (Grčka) • Leto 2023 • Skala Furka je šarmantni gradić koja se nalazi na Halkidikiju, tj. poluostrvu Kassandra u Grčkoj. Naselje se nalazi na istočnoj obali poluostrva, okrenuto prema Egejskom moru. Poznato je po prelepim plažama, čistim vodama i prelepim zalascima sunca. Skala Furka je popularna destinacija za turiste i lokalno stanovništvo, jer nudi širok spektar aktivnosti i atrakcija za sva interesovanja i budžete.

Naselje je dom različitih prodavnica, kafića i restorana, što čini idealno mesto za istraživanje i upoznavanje lokalne kulture. Posetioci takođe mogu da pronađu tradicionalne grčke taverne, gde mogu da uživaju u tradicionalnim grčkim jelima i lokalnim vinima.

Skala Furka je okružena bujnim zelenilom i prelepim krajolikom, što čini odlično mesto za outdoor aktivnosti. Posetioci mogu da hodaju i voze bicikle kroz prelepi krajolik ili se okupaju u čistim vodama Egejskog mora. Naselje je takođe popularno mesto za vodene sportove kao što su plivanje, gnjurenje i ronjenje sa maskom.

Na kraju, Skala Furka je idilična destinacija koja posetiocima pruža priliku da se opuste, opuste i iskusite najbolje od Grčke. Bez obzira da li tražite romantični odmor, porodični odmor ili avanturističko putovanje, Skala Furka ima nešto za svakoga.

Plaže u blizini Skala Furke • Leto 2023

Skala Furka je poznata po svojim prelepim plažama, i postoji nekoliko plaža u blizini koje vredi posetiti.

Jedna od najpopularnijih plaža je plaža Fourkas Beach, koja se nalazi na par minuta šetnje od centra naselja. Ova plaža je poznata po svojim čistim vodama i mekim, peskovitim obalama. Plaža je takođe dobro opremljena ležaljkama i suncobranima, što čini idealno mesto za opuštanje i sunčanje.

Još jedna popularna plaža u blizini Skala Furke je plaža Agia Paraskevi. Ova plaža je poznata po svojim prelepim plavim vodama i slikovitom okruženju. Plaža je okružena bujnom zelenilom i odlično je mesto za kupanje ili plivanje.

U blizini Skala Furke se nalazi i Possidi Beach. Ovu plažu obavezno posetite, ali se spremite za malo duži hod po plaži kako bi zauzeli najbolju poziciju na krajnjoj tački ove plaže. Napominjemo da za boravak na ovoj plaži ponesete svoj suncobran i ležaljke jer je plaža divlja i netaknuta.

Poslednja, ali ne i najmanje važna, Sani beach je must-see plaža, koja se nalazi samo kratko vožnje od Skala Furke. Sani beach je poznata po svojim čistim vodama i finim zlatnim peskom, što čini idealno mesto za plivanje, sunčanje i vodene sportove. Plaža takođe nudi različite restorane i kafee za posetioce da uživaju.

Skala Furka - Leto 2023 - Grcka - Balkan Fun Travel

Skala Furka Letovanje • Najbolji aranžmani sa Balkan Fun Travel-om

Ukupno, Skala Furka i okolna područja pružaju širok spektar prelepih plaža za posetioce da uživaju, svaka sa svojim jedinstvenim karakteristikama. Bez obzira da li tražite skriveno mesto za opuštanje ili živahnu plažu sa različitim aktivnostima, pronaći ćete je u blizini Skala Furke.

Pogledajte našu ponudu za aranžman Skala Furka Leto 2023, odaberite smeštaj i termin i krenite na letovanje iz snova sa Balkan Fun Travel-om.