Prijavi se za jednu od letnjih destinacija po najboljim cenama!

Smeštaj u najboljim hotelima sa ALL INCLUSIVE uslugom!

Cene su bez dodatnih troškova sa plaćanjem po srednjem kursu NBS.

Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

Paket aranžman

Prvi dan danNiš – Tunis. Sastanak putnika na aerodromu « Konstantin Veliki », dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

Pretposlednji dan: Tunis. Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

Poslednji dan: Tunis – Niš. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika na destinaciji i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Niš. Sletanje u Niš. Kraj programa

Cena po programu je prikazana kao jedinstvena cena aranžmana koja se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija, smeštajni objekat, datum polaska, trajanje aranžmana, broj osoba....).

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Tunis • Avionom iz Niša 

Tunis je grad koji se nalazi na obali Sredozemnog mora i glavni je grad Tunisa. Ovaj grad ima bogatu istoriju i kulturu, a posetiocima nudi mnoštvo zanimljivih atrakcija. Od medine (stare gradske četvrti) do modernog dela grada, Tunis će Vas očarati svojom lepotom.

Ako planirate putovanje u Tunis avionom iz Niša, Leto 2024 je pravo vreme za to. Postoje brojne aviokompanije koje nude letove iz Niša do Tunisa po vrlo pristupačnim cenama. Avionom iz Niša do Tunisa možete stići za manje od dva sata.

Tokom leta 2024. godine, Tunis će biti jedno od najtraženijih destinacija za odmor. Ovaj grad nudi prelepe peščane plaže, toplu klimu i predivan ambijent. Uz to, u Tunis možete doći veoma lako avionom iz Niša.

Kada planirate putovanje u Tunis avionom iz Niša, Balkan Fun Travel u svojoj ponudi ima mnogo različitih hotela. Postoje različite aviokompanije koje nude letove iz Niša do Tunisa, pa je bitno da izaberete onu koja najviše odgovara Vašim potrebama. Takođe, bitno je da rezervišete let na vreme kako biste izbegli gužve i eventualno poskupljenje cena.

Ukoliko želite da provedete Leto 2024 u Tunisu, avionom iz Niša do Tunisa možete doći veoma lako i povoljno. Pronađite najbolju ponudu za Vaše potrebe i uživajte u prelepom gradu na obali Sredozemnog mora.