VAŠ LIČNI AGENT ZA PUTOVANJA

 

Volite da putujete, a nikako da pronađete vremena da kreirate aranžman po svojoj meri?

Možda je slučaj i da znate tačno gde želite da putujete, ali želite profesionalca koji će sve to rezervisati?

Niste raspoloženi da rizikujete sa uplatama na račun raznih fizičkih lica ili firmi koji se predstavljaju kao organizatori putovanja, a nemaju šifru delatnosti?

Pronaći idealan smeštaj i avio karte po najpovoljnijoj ceni i organizovati obilazak lokaliteta na samoj destinaciji je dugotrajan i složen proces. Zato Vam mi u Balkan Fun turističkoj agenciji nudimo Vašeg ličnog agenta za putovanja. Vaš agent za putovanja je tu kako bi Vam olakšao proces planiranja putovanja i obezbedio potpuni korisnički užitak.

 

Možda do sada niste imali priliku da saznate šta je to posao agenta za putovanja, zato ćemo Vam mi sada to detaljnije dočarati.

Zamislite da imate ličnog agenta i da ta osoba u Vaše ime organizuje putovanje, a u skladu sa Vašim željama i budžetom. Agenti za putovanja rade direktno sa klijentima i kroz razgovor sa njima kreiraju najbolju ponudu. Zadatak agenta za putovanja je da svojim klijentima pojednostavi postupak planiranja putovanja ili čak, u potpunosti isplanira putovanje po klijentovoj meri.

Ukoliko ste osoba koja voli da obiđe više destinacija na jednom putovanju, planira poslovni put ili odalazak u inostranstvo, usluge agenta za putovanja će Vam biti posebno korisne posebno u doba kada nije baš najjasnije šta je sve potrebno za ulazak u određene države.

Balkan Fun Travel iz Niša zna koliko je važno vreme i zato je obezbedio agenta za putovanja za svakog putnika posebno. Samo planiranje putovanja od sada ne mora da izaziva glavobolje, a mučno traganje za povoljnim smeštajima po raznim sajtovima poput (booking.com ili airbnb.com) ili potraga za jeftinim avio kartama će biti okončano angažovanjem Vašeg privatnog agenta za putovanje.

 

USLUGE AGENTA ZA PUTOVANJE

Agent za putovanja radi za Vas više stvari koje su neophodne za dobro i sigurno putovanje.

Rezervaciju avio karata, transfera, autobusa, smeštaja u hotelu ili apartmanu, zakazivanje i odabir fakultativnih izleta, putno osiguranje i još mnogo toga.

AVIO KARTE

Najbrži i najkomforniji način putovanja bilo gde u svetu jeste upravo putovanje avionom.

Balkan Fun iz Niša u svojoj ponudi ima najpovoljnije cene avio karata, kako redovnih, tako i low cost kompanija.

 

EGZOTIČNA PUTOVANJA TOKOM CELE GODINE

Naši agenti u svakom trenutku imaju spremne ponude raznovrsnih aranžamana za putovanja po celom svetu.

Egipat tokom cele godine

Paket aranžman za Egipat obuhvata smeštaj na bazi all inclusive usluge, avio karte sa svim taksama i transfere.

Za sve naše putnike organizujemo transfer do aerodroma, PCR testiranje, a kada sve to prođe, nudimo široku ponudu fakultativnih izleta poput poseta Piramida, ronjenja u Crvenom moru, vožnju Kvadova po pustinji

 

Istanbul autobusom / avionom

Putovanje u Istanbul je izbor mnogih turista i upravo zbog svoje posebnosti se nalazi na vrhu liste svih ljubitelja avanture i putovanja. Jedan od najvećih gradova u Evropi i svetu se nalazi na dva kontinenta i veoma je dobro povezan sa ostatkom sveta.

 

Za sve koji se odluče za putovanje u Istanbul avionom, polaske imamo tri puta nedeljno, a sam let iz Beograda do Istanbula traje 1 i 40 minuta. Ukoliko biste želeli da putujete kopnenim putem, u ponudi imamo Istanbul autobusom. Kopnenim putem je udaljen oko 1.060 km od Novog Sada i oko 960 km od Beograda. Gotovo celim putem do Istanbula je autoput i putovanje traje oko 18 sati, u zavisnosti od gužve na granici. 

PUTOVANJE U SRBIJI I REGIONU

Putovanje u Srbiji i region je postalo sve popularnije. Balkan Fun iz Niša je pripremio raznovrsnu ponudu aranžmana kako na prelepim planimama, preko najpopularnijih i onih manje popularnih, ali jednako lepih Banja do obilaska delova netaknute prirode kako u Srbiji, tako i u zemljama u regionu.

ZIMOVANJE U SRBIJI I REGIONU

Tokom zimskih, ali i letnjih meseci imamo široku ponudu apartmana i hotela koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Većina hotela i apartmana radi tokom cele godine.

 1. Kopaonik
 2. Zlatibor
 3. Stara Planina
 4. Bansko
 5. Borovec
 6. Pamporovo
 7. Jahorina

Rafting Tarom

Za sve ljubitelje prirode i adrenalina u ponudi imamo nezaboravan rafting Tarom. Sezona raftinga traje od polovine aprila do polovine oktobra, i rafting spust organizujemo svakog dana.

U našoj ponudi možete videti već kreirane aranžmane, tokom radnih dana ili vikendom. Takođe, nudimo i opciju da sami kreirate svoj aranžman u terminu koji Vama odgovara. Ono što je definitivno sigurno, u našim rafting kampovima osećaćete se kao kod svoje kuće, uz prijatno gostoprimstvo i preukusnu domaću hranu.

Pored samog raftinga u ponudi imamo i fakultativne izlete koji će Vam pružiti mogućnost da vidite i iskusite neverovatne prirodne lepote, ali i da  osetite dodatni adrenalin. 

LETOVANJE

Znamo da je letovanje omiljeni deo godine većine putnika, pa smo zato tome posvetili najviše pažnje i u našoj ponudi imamo širok spektar aranžmana:

 1. Grčka autobusom / sopstveni prevoz
 2. Leto za mlade
 3. Egipat avionom
 4. Grčka avionom
 5. Turska avionom
 6. Turska autobusom
 7. Italija avionom
 8. Italija autobusom
 9. Španija avionom
 10. Španija autobusom

 

 

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Mi u Balkan Fun-u polažemo na sigurnost i zadovoljstvo putnika. Zbog toga smo se odlučili da našim putnicima obezbedimo putno zdravstveno osiguranje najbolje osiguravajuće kompanije u Srbiji – Dunav osiguranje.

Svakom putniku nudimo mogućnost putnog zdravstvenog osiguranja koje obezbeđuje bezbrižno putovanje.

U koju god zemlju da putujete, iz bilo kog razloga, bilo na kraći ili duži vremenski period, putno zdravstveno osiguranje Vam čuva miran san i sprečava da Vam neprijatni događaji pokvare planove. Putno zdravstveno osiguranje Vam nudi medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, za sve vreme trajanja Vašeg putovanja. Pored svega ovoga, u ponudi imamo i osiguranje od Covid-19 koje dodatno pojačava Vašu sigurnost na putovanju.