Plan puta

1. dan / BEOGRAD - NIŠ – Srbija – Makedonija – Grčka

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji, polazak u podnevnim časovima. Sledi vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.

2 – 10. dan / KEFALONIJA

U jutarnjim satima dolazak u luku Kilini. Sledi transfer trajektom do Kefalonije. Dolazak na prelepu Kefaloniju u podnevnim satima i kraća vožnja do smeštaja. Na najvećem ostrvu u Jonskom moru provešćemo narednih 10 dana. Na ostrvu nas čekaju sjajni fakultativni izleti. Danju ćemo uživati na najlepšim plažama uz obilje aktivnosti, obilazićemo čudesno podzemno jezero Melisani, a noću ćemo se provoditi u klubovima do ranih jutarnjih sati. Na Kefaloniji očekujte neočekivano…

11. dan / KEFALONIJA – Grčka – Makedonija – Srbija

U jutarnjim satima napuštanje smeštaja i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do podnevnih sati. Vožnja do luke, gde sledi transfer  trajektom, odakle nastavljamo preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti…

12. dan / Srbija - NIŠ - BEOGRAD

Dolazak u Niš, Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Astir Studios 3* (lokalna kategorizacija) - 

Na samo 10 m od plaže Poros Kefalonijas i 100 m od centra, Astir ima snek bar. Nudi klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i balkonom sa pogledom na Jonsko more ili planine Kefalonije.

Sve zvučno izolovane jedinice hotela Astir imaju TV i frižider. Neki tipovi smeštaja imaju čajnu kuhinju sa pločama za kuvanje.

Laki obroci i pića su obezbeđeni u snek baru. Restorani i prodavnice nalaze se na 3 minuta hoda.

Odmaralište Skala udaljeno je 10 km. Plaža Limenia je udaljena 3 km. Argostoli, glavni grad, udaljen je 35 km. Osoblje može organizovati iznajmljivanje automobila i bicikala.