First minute popust leto 2022:

 • Popust od 20% za uplatu u celosti prilikom rezervacije za period boravak 28.06 – 30.08.
 • Popust od 15%  za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za period boravak  28.06 – 30.08
 • Popust od 15% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za smene 29.05 - 18.06,
 • Popust od 10% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2022 za smene 29.05 - 18.06,

O SMEŠTAJU

Studiji Milos su smešteni odmah pored maslinjaka, na pešačkoj udaljenosti od centra Parge. U ponudi imaju zajedničko dvorište i studije za samostalan boravak sa balkonima s kojih se pruža pogled na vrt i planinu. Bežični internet možete koristiti u zajedničkim prostorijama.

Klimatizovane smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju sa frižiderom, posuđem i pločama za kuvanje. Pored toga sadrže sef i kupatilo sa tušem.

U pićima možete uživati u baru studija Milos. Možete koristiti bazen susednog hotela koji je udaljen 3 minuta hoda.

Grad Igumenica udaljen je oko 48 km. Dinamičan centar Parge sa raznovrsnim restoranima, barovima i kafićima nalazi se u okviru pešačke udaljenosti od objekta. Parking u okviru objekta možete besplatno koristiti.

DVOKREVETNI STUDIJI: Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju ili francuski ležaj dimenzija 190x155cm ili dva singl standardna ležaja dimenzija 190x90cm, dva noćna stočića, stočić sa ogledalom, TV, klima uređaj (5 eura/dnevno, plaća se na licu mesta – opciono), orman, WI-FI internet konekcija (BESPLATNO korišćenje). Kuhinja se sastoji od rešo sa jednom ringlom, frižidera, aspiratora, posuđa za dve osobe. Kupatila u svom sastavu poseduju tuš, jedan mali i jedan veliki peškir po osobi. Svaki studio poseduje terasu na kojoj se nalazi sto sa dve stolice.

 • Čišćenje je svaki dan, a promena peškira i posteljine na 3 dana.
 • Korišćenje klima uredjaja  – uz doplatu 5 evra dnevno (opciono),
 • Wi-Fi internet– GRATIS,
 • MOGUĆNOST PARKINGA – GRATIS.

Pogledajte kompletnu ponudu za aranžman Parga Leto 2022 klikom OVDE

Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM BEOGRAD - NIŠ – SIVOTA/PARGA– BEOGRAD:

1 DAN: Polazak iz Beograda, sa ugovorenog odredišta spram datuma iz tabele, prema dogovorenoj satnici.

2 DAN Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.

2-11/12 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

12/13 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa (okvirno 14h po lokalnom vremenu). Polazak po dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).

13/14 DAN: Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 18:00 sati. Tačno mesto polaska I satnica će se znati 2 dana pred put. GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
 • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.
 • Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 20,00 eura po osobi (odnosi se na odabir od drugog reda sedista, prvi red se ne prodaje putnicima). Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman, ne mogu biti podneti naknadno.
 • Putnici za/iz Parge, putuju preko Sivote, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja. Postoji mogućnost zadržavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela.
 • Agencija organizuje transfere iz drugih gradova u Srbiji, što je dodatna usluga i nije uključena u gore navedene cene u tabeli.

MOGUĆE JE KORISTITI SAMO AUTOBUSKI PREVOZ U TERMINIMA POLASKA IZ TABELE :

BEOGRAD - ODRASLI = 70 EUR povratni, 50 EUR u jednom pravcu BEOGRAD - DECA DO 12 GODINA = 50 EUR povratni, 40 EUR u jednom pravcu

Moguća je organizacija transfera do polazišta autobusa (Novi Sad ili Beograd) i to ili kolima ili mini busom ili drugim autobusom (vrsta prevoznog sredstva zavisi od broja putnika za aktuelni polazak), i to prema sledećem cenovniku: Subotica, Kikinda – 30 eur po osobi; Zrenjanin, Vršac, Sremska Mitrovica, Šabac, Bor, Kraljevo, Čačak, Valjevo – 20 eur po osobi; Novi Sad, Pančevo, Lazarevac, Kruševac, Kragujevac, Pirot – 15 eur po osobi.

 Minimalni broj putnika za organizovanje transfera je četiri.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke