Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM BEOGRAD - NIŠ – SIVOTA/PARGA– BEOGRAD:

1 DAN: Polazak iz Beograda, sa ugovorenog odredišta spram datuma iz tabele, prema dogovorenoj satnici.

2 DAN Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.

2-11/12 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

12/13 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa (okvirno 14h po lokalnom vremenu). Polazak po dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).

13/14 DAN: Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 18:00 sati. Tačno mesto polaska I satnica će se znati 2 dana pred put. GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
  • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.
  • Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 20,00 eura po osobi (odnosi se na odabir od drugog reda sedista, prvi red se ne prodaje putnicima). Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman, ne mogu biti podneti naknadno.
  • Putnici za/iz Parge, putuju preko Sivote, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja. Postoji mogućnost zadržavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela.
  • Agencija organizuje transfere iz drugih gradova u Srbiji, što je dodatna usluga i nije uključena u gore navedene cene u tabeli.

MOGUĆE JE KORISTITI SAMO AUTOBUSKI PREVOZ U TERMINIMA POLASKA IZ TABELE :

BEOGRAD - ODRASLI = 70 EUR povratni, 50 EUR u jednom pravcu BEOGRAD - DECA DO 12 GODINA = 50 EUR povratni, 40 EUR u jednom pravcu

Moguća je organizacija transfera do polazišta autobusa (Novi Sad ili Beograd) i to ili kolima ili mini busom ili drugim autobusom (vrsta prevoznog sredstva zavisi od broja putnika za aktuelni polazak), i to prema sledećem cenovniku: Subotica, Kikinda – 30 eur po osobi; Zrenjanin, Vršac, Sremska Mitrovica, Šabac, Bor, Kraljevo, Čačak, Valjevo – 20 eur po osobi; Novi Sad, Pančevo, Lazarevac, Kruševac, Kragujevac, Pirot – 15 eur po osobi.

 Minimalni broj putnika za organizovanje transfera je četiri.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

First minute popust leto 2022:

  • Popust od 20% za uplatu u celosti prilikom rezervacije za period boravak 28.06 – 30.08.
  • Popust od 15%  za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za period boravak  28.06 – 30.08
  • Popust od 15% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za smene 29.05 - 18.06,
  • Popust od 10% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2022 za smene 29.05 - 18.06,

Parga Leto 2022

Parga Leto 2022 - Odmor u Pargi dokazuje da ne morate da idete na ostrva da biste dobili najbolje iz Grčke. Zahvaljujući svojoj “ogrlici” plaža i užurbanom noćnom životu, ovaj harizmatični primorski grad postao je mesto za posetu. 

Aranžman Parga Leto 2022 nudi sve što jedno letovanje treba da sadrži. Prelepe plaže, mnogo restorana i kafića, uvek ljubazni i dobro raspoloženi domaćini. Za prave ljubitelje plaža Lefkada je vrlo blizu i do nje se može stići sopstvenim prevozom ili je možete posetiti prilikom izleta sa organizovanim prevozom. Kao rezultat toga, Parga je već godinama omiljena destinacija među turistima.

Tajna majke prirode - Parga Leto 2022

Kao da je majka priroda želela da grad Pargu, na severozapadnoj obali Grčke, zadrži samo za sebe. Prelepi primorski grad obavijen je planinama obraslim borovima. Iza luke se nalazi gomila kuća sa krovovima od terakote sa razglednica. I imate mala ostrva razasuta oko zaliva, uključujući Panagiju, koja je prekrivena izbeljenom kapelom. Tokom trajanja aranžmana Parga Leto 2022 imaćete priliku da uživate u svim čarima Jonske Regije.

Netaknute plaže

Veliki deo privlačnosti Parge su plaže. Tu je Krioneri, prometna gradska plaža koja gleda na ostrvo Panagija. A odmah pored se nalazi Piso Krioneri - uvala sa peščanom i šljunkovitom plažom. Neposredno iznad rtova nalazi se Valtos, dugačka peščana plaža sa porodičnim sadržajem, tavernama i vodenim sportovima. Kao što smo napomenuli ranije, pored svih plaža koje možete posetiti tokom letovanja u ovom gradu, možete iz Parge ,,skoknuti" do Lefkade i tamo obići neke od najlepših plaža na svetu poput Porto Katsiki, Kathisma, Milos i Egremni plaže - saznaj više o plažama na Lefkadi - ovde.

Luka u Pargi

U gradu Parga, uvek ste samo nekoliko minuta udaljeni od luke. Ako zaronite u lavirint ulica iza luke, naići ćete na proizvođače nakita koji su poznati širom Grčke. A noću riva ubrzava stvari, jer muzički barovi, taverne i kafeterije, ili kafići su prepuni kako turista, tako i domaćina.

Blizu Hadovih kapija

Na 30 minuta vožnje od grada Parge nalazi se reka Aheron, jedna od najpoznatijih znamenitosti antičkog sveta. Tu se verovalo da duše mrtvih prolaze na svom putu u Had, ili podzemni svet. Duž njegovih obala možete posetiti 5.000 godina star Nekromanteion, sablasni hram u kome su sveštenici komunicirali sa mrtvima.

Najbolje vreme za putovanje u Pargu

Klima u Prevezi je skoro savršena za turiste. Kao i većina mesta oko Jonskog mora, vreme je tipično mediteransko, sa dugim, toplim letima koja kulminiraju u prelepo vrućim julima i avgustom. Oni koji se kupaju na sunčanju slave – u Pargi, Lefkasu i Meganisiju, u vršnim mesecima temperature se kreću oko 30°C. Proleće i jesen su takođe sjajna vremena koja dolaze. Iako ima kiše zimi, u rano proleće i kasnu jesen, to je blagodat - u kombinaciji sa blagim temperaturama, održava sve lepo i zeleno.

Pogledajte kompletnu ponudu za Leto 2022 i rezervišite svoje mesto po najpovoljnijim cenama na tržištu. 

Cene važe do 31.12.2021.

Kontaktirajte nas: 069 500 25 24 | 018 310 50 30

Adresa: Cara Dušana 39, 18000 Niš