CENA ARANŽMANA (po osobi) 29€ / 21. decembar

Predrezervacije su besplatne: 069 500 25 24


Jednodnevni izlet u Grac, koji je Balkan Fun kreirao prema vašim željama i potrebama, predstavlja savršen način da spojite lepo i korisno: na jedan dan pobegnete od monotonije, a u isto vreme upoznate neke od najlepših predela ovog divnog grada u Austriji.

I to nije sve!

Na putovanju u Grac zastaćemo i kod šoping centra Seierseberg, gde ljubitelji šopinga mogu i ostati sa jednim od vodiča ukoliko to žele! Oni koji sa nama produže u Grac - upoznaće jedan od najlepših gradova Evrope i uživati u divnom božićnom marketu. 

Grac - izlet uz obilazak znamenitosti

Grac je glavni grad Štajerske oblasti i drugi po veličini grad u Austriji.  Najpoznatije građevine u Gracu su: Uhrturm (toranj sa satom) na brdu SchlossbergCarska kateralaKunsthaus Rathaus. Jedan je od od najlepših gradova Austrije u kome je izuzetno dobro sačuvano staro gradsko jezgro koje se gradilo gotovo hiljadu godina unazad.

Kada je u pitanju Grac izlet će biti obeležen obilaskom njegovih najlepših znamenitosti: zgradu Opere,  fontanu posvećenu štajerskom princu, autentično i fascinantno staro gradsko jezgro koje se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, kao i mnoge druge!

Izlet u Grac - obići ćemo i Božićni market u Gracu

Božićni market, odnosno Božićni sajam u Gracu, jedan je od najpoznatijih u Evropi! Grac, i inače, mnogi zovu “bajkovitim”, a možete li da zamislite kakav je tek uz sve praznične čari, novogodišnje ukrase i druge praznične čarolije?! 

Putovanje u Grac u decembru zato je sasvim poseban doživljaj, a ni jedan putnik ne ostaje ravnodušan kad ugleda Grac u ovom periodu! Zbog toga, kada je u pitanju ovaj jednodnevni izlet Grac je savršena destinacija, posebno u terminu oko Nove godine. Tako Grac putovanje u decembru pretvara u sasvim ono iskustvo - pa makar ono trajalo i samo jedan dan! 

Grac - putovanje uz obilazak šoping centra Seiersberg

Seiersberg shopping centar se prostire na oko 85.000 kvadratnih metara i u njemu se nalazi preko 200 prodavnica, butika, restorana brze hrane i slično. To je najveći shopping centar u regionu koji posećuju kupci iz čitave Evrope. 

Putnicima dajemo mogućnost da, tokom putovanja u Grac, ostanu ceo dan u Seiersbergu! Tako, jedino uz Balkan Fun - sami kreirate svoj jednodnevni izlet u Grac, odnosno to čime će on biti ispunjen! A za sve ostalo  - tu smo za vas!

Požurite i rezervišite svoje mesto za Grac izlet u decembru što ranije! Polazimo već 21. decembra! Izlet u Grac sigurno će se dugo prepričavati!

Plan puta

1. dan / Beograd – Hrvatska – GRAC:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu oko 00.30 časova. Vožnja preko Srbije, Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u šoping centar Seiersberg u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šoping do 13:00h kada je predviđeno okupljanje putnika i odlazak u grad. Putnici koji žele mogu ostati u šoping centru do 18:30h, kada je predviđen polazak kući.

Dugi deo grupe koji odlazi sa vodičem ići će na pešačko razgledanje Graca gde ćete imati priliku da vidite: zgradu Opere, fontanu posvećenu štajerskom princukoja predstavlja četiri reke Muru, Dravu, Ens i San, zatim staro gradsko jezgro koje se nalazi pod zaštitom Uneska, Landhaus – renesansna palata pokrajinskog parlamenta, trg Hauptplatz sa Gradskom većnicom, zgrada Lueg, Strehly poslastičarnica otvorena davne 1596. godine, Rimokatolička crkva, mauzolej Ferdinanda II

Po završenom razgledanju, slobodno vreme u gradu za posete božićnim marketima ovog grada koji su jedni od najlepših u Evropi. Ovde možete probati pikantne štajerske kobasice i uživati u kuvanom vinu ili punču.

Oko 18:00h, okupljanje putnika na dogovorenom mjestu i polazak kući. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke