Smeštaj Tip smeštaja .. - ..
: * 1/

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
Paket aranžman od 15.06.2024
Polasci: subota
Avionom
Broj noćenja: 7, 14 i 21
1.dan: Niš – Antalija 
Sastanak putnika na aerodromu «Konstantin Veliki», dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
2.–21.dan: Antalija, Alanja, Belek, Side, Kemer
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.
7.-22.dan: Antalija – Niš
Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika na destinaciji i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Niš. Sletanje u Niš. Kraj programa. 
Cena po programu je prikazana kao jedinstvena cena aranžmana koja se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija, smeštajni objekat, datum polaska, trajanje aranžmana, broj osoba....).
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Antalija avionom iz Niša • Letovanje Turska - ovo leto posetite najpoznatije moderno letovalište u Turskoj, koje će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

Antalija Turska

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Direktan čarter let iz Niša uz niz pogodnosti za porodični odmor čine ovu destinaciju magično privlačnom za turiste svih kategorija Pažljivo birani hoteli, bogati sadržaji, peščane plaže, maksimalna gostoprimljivost i još puno toga najbolja su pozivnica za odmor u ovom letovalištu.

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Antalija avionom iz Niša • Letovanje Turska

Antalija avionom iz Niša • Letovanje u oblasti Antalije je mix raznih stvari. Priroda je Turskoj rivijeri dala netaknute plaže, a negovanje blistave marine.

Zadivljujući prirodni pejzaž i neverovatne drevne ruševine pružaju pozadinu za elegantna odmarališta koja su prepuna obasjanih plaža i luksuznih hotela velike vrednosti. Kombinujući vekovnu tradiciju sa modernim atrakcijama, zanosna obala Antalije spaja najbolje od oba sveta za savršen deo Turske. A plaže ovde su neke od najboljih u zemlji, pa se pripremite da se izvalite na pesku sa senzacionalnim pogledom.

Detaljnije informacije, iskustva i vodič kroz Antaliju možete pogledati ovde.

Antalija Turska

Antalija avionom iz Niša • Letovanje Turska  Zanimljivosti

Priobalni pejzaž

Dobar izgled je u genima oblasti Antalije. Ovaj region, u jugozapadnom uglu Turske, ima 400 milja širokih plaža sa belim peskom i osamljenih uvala. A obalu prate maslinjaci, plantaže avokada i planine Taurus obrasle borovima.

Turska rivijera

Tokom godina, priroda je pružala ruku pomoći, a oblast Antalije je sada jedna od najotmjenijih regiona Turske. U stvari, često se naziva turskom rivijerom. U odmaralištima kao što je Side, obala je dopunjena marinom punom jahti i avenijama dizajnerskih butika. U Beleku, besprekorni tereni za golf sežu do peska. A na plaži Lara i Kemeru, hoteli dolaze sa luksuznom etiketom.

Tradicionalna Turska

Uz sav glamur oblasti Antalije, lako je iskusiti tradicionalnu stranu regiona. U gradu Antaliji, na primer, ulice su prepune bazara, otomanske arhitekture i restorana u kojima se poslužuju cvrčavi ćevapi. Na drugim mestima, Side ima dosta istorijskih mesta. Rimska kupatila, vizantijska bazilika i Apolonov hram su samo početak priče.

Koje su najbolje plaže u Antaliji?

Ako ste poput nas i plaža je u srcu vašeg odmora, onda imate sreće. Antalija drži rekord za plažu sa najviše Plavih zastava na svetu, sa preko 200 plišanih peščanih delova ispod.

Neki od naših favorita uključuju plažu Konjalti - prostranu obalu zapadno od grada Antalije, sa prelepim planinama Bejdaglari kao pozadinom

Plaža Lara - popularno peščano mesto sa ležaljkama i mnoštvom kafića i barova u blizini, savršeno za lenji dan pored mora.

Na plaži Belek, naći ćete ogromnih 16 km divnog, finog belog peska, a ako želite avanturu, plaža Patara je samo na periferiji regiona Antalije - prelepa netaknuta oblast koja je zapravo najduža plaža u zemlji!

Noćni život u Antaliji?

Pored gradske marine u Antaliji, naći ćete gomilu cool barova i pabova u kojima možete uživati u opuštenim pićima.

Noćni život Antalije je pravi spektakl, od mega diskoteka ispunjenih do vrha i vibrirajućih glasnom muzikom do skromnijih pabova i barova.

4 stvari koje treba Uraditi u Antaliji

Od plaže do šarenih bazara i drevne arhitekture, pripremite se za akcijom prepune rute tokom praznika u Antaliji.

  1. Iznajmite ležaljku za sunčanje na sat ili dva i plivajte u tirkiznim talasima na plaži Kaputas. Uzak, peščani deo je poduprt strmim liticama i možete uživati u prelepim prizorima.
  2. Pripremite kameru za epske poglede i ukrcajte se na žičaru za "vožnju do neba". Žičara Teleferik vodi vas na 650 metara nadmorske visine sa panoramskim pogledom na okean, grad, planine i borove šume.
  3. Prošetajte kroz Ataturkov park i uživajte u pogledu na okean i planine u kombinaciji sa statuama i spomenicima. Takođe ćete naći mnogo igrališta za decu, okružena uređenim baštama.
  4. Česme sa vodom, egzotično drveće i drevni rimski spomenici krase park Karalioglu, nedaleko od centra grada. Impozantna kula Hidirlik gleda na Mediteran, a šarmantni kafići nude senovita mesta za sladoled. Rashladite se od vrućine uz lokalne akva parkove

Najbolje vreme za odlazak u oblast Antalije

Antalija tokom leta uživa u vrelom suncu, sa prosečnim temperaturama od 33°C tokom jula i avgusta. Lepo je i toplo u proleće i jesen, a živa se kreće oko 24˚C.

BITNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE U ALANJU

Jezik: Jezik koji se govori u Antaliji je turski.

Valuta: Valuta koja se koristi u Alanji je turska lira (TRI).

Lokalno vreme: Antalija je 2 sata ispred GMT/UK vremena.

Let do: aerodrom se nalazi u Antaliji odakle je odmah obezbeđen transfer do izabranog hotela

Trajanje leta: Trajanje leta za Antaliju je 4 sata.

Vize i zdravlje: Ako ste srpski državljanin i putujete u Antaliju na odmor, viza vam neće biti potrebna osim ako ne planirate da ostanete duže od 90 dana u periodu od 180 dana. Ako vam treba još saveta o vizama za Tursku ili zahtevima za ulazak - posetite veb lokaciju ambasade za najnovije smernice.

Zašto sa nama u Antaliju?

Zato što:

✔ Garantujemo organizaciju svakog termina
✔ Nudimo mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Car Konstantin u Nišu
✔ Obezbeđujemo transfer od aerodroma u Antaliji do hotela i nazad
✔ U cenu aranžmana je uključen ručni (7 kg) i dodatni prtljag (23kg)
✔ Poklanjamo GRATIS BORAVAK za decu, a opet ukoliko putujete bez dece, u ponudi imamo hotele za boravak isključivo odraslih.
✔ Imamo BESPLATAN WI-FI (na recepciji hotela)
✔ Svaki hotel ima privatno obezbeđenje
✔ U svakom hotelu iz naše ponude se nalaze pripadnici vladinih bezbedonosnih službi
✔ U kompleks hotela mogu da uđu isključivo gosti hotela i zaposleni u hotelu

Pored ovih stvari, znamo da Vam je bitna zdravstvena sigurnost i zato:

✔ Svi zaposleni i gosti hotela imaju negativan PCR test ili su vakcinisani
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve zajedničke prostorije (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve ležaljke i objekti na plaži (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju alkoholom sve sobe (prilikom spremanja sobe)
✔ Sredstva za dezinfekciju su dostupna na mnogim mestima u hotelu

TERMINI

✔ Polasci skoro svakog dana

Na kraju, ali ne i manje važno:

✔ Plaćanje na rate bez kamate, na 9 mesečnih rata.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate: 069 500 25 24

Antalija avionom iz Niša • Letovanje Turska  najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel

Putovanje na aranžman Antalija avionom iz Niša • Letovanje Turska iz naše ponude obuhvata hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, avio prevoz i transfer na samoj destinaciji. Pogledajte našu ponudu hotela i odaberite najbolju opciju za vas i krenite na nezaboravno letovanje sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel.

Možda će vas zanimati:

5 Najlepših plaža u Antaliji

Antalija: Zanimljivosti i plaže koje ne smete propustiti

Šta posetiti u Antaliji

Ultimativni vodič za Antaliju: Iskustva putnika i utisci

Najlepše plaže u Antaliji

Slični aranžmani za Leto 2024:

Hurgada 2024

Antalija 2024

Alanja 2024

Side 2024

Belek 2024

Kemer 2024