Smeštaj Tip smeštaja .. - ..
: * 1/
Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA
1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđenog poletanja aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. 2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje. Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. 

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

side turska

SIDE (TURSKA) • AVIONOM IZ NIŠA - Luka sa nizom restorana okružena je plažama, hramovi smrznuti vremenom se nalaze pored šik butika, a grad Antalija je udaljen sat vremena.

Aranžman za letovanje u Turskoj avionom iz Niša obuhvata letovanje u Antaliji, Alanji, Kemeru, Beleku, Sideu i Lari.

Odmaralište inspirisano Rimljanima

Smešteno na južnoj obali Turske. Oko sat vremena od Antalije, mesto se nije mnogo promenilo od kada su Rimljani bili ovde. Tu je netaknut stari grad i ruševine koje se nalaze pored peščanih plaža. Moderni luksuzi takođe dobijaju dobar izgled, sa fenomelanom marinom, restoranima na obali i živahnim barovima.

Twin Beaches

Side se nalazi na poluostrvu, okružen sa dve peščane plaže sa obe strane starog grada. Zapadna plaža je zaštićena i ima plitku vodu, tako da je popularna među porodicama, dok je istočna plaža peščana, stisnuta između reke Aras i Med. Sa obe strane, čamci-banane i jet-ski podižu tempo van obale, dok ležaljke i barovi na plaži održavaju stvari na suvom.

Istorijske znamenitosti

Odmaralištem dominira ogroman amfiteatar koji se i danas koristi za letnje koncerte. A jedna od najfotografisanijih građevina je Apolonov hram star 2.000 godina odakle je zalazak sunca je fenomelan. Na drugim mestima nalaze se korintski stubovi i muzej smešten u obnovljenom rimskom kupatilu.

Šta bi trebalo uraditi za vreme letovanja u Side-u

Idite u šoping uveče

Kako se sumrak spušta, centar grada postaje pešačka zona, tako da je odlično vreme da pogledate prodavnice suvenira i pijace duž glavne ulice. Ovde možete da se cenkate za sve, od ručno rađenih kožnih jakni do nakita, garderobe i sveže napravljenog ratluka. A kada ste u nevolji, probajte kolač od meda zaslađen od kajsija, baklavu i tako dalje...

Prepustite se noćnom životu Side-a

Oko luke okrenute prema zapadu, otvoreni barovi i restorani se bore za najbolji pogled na zalazak sunca. Kada padne mrak, glavna ulica sa kolonadom preuzima uzde, sa nizom koktel barova i klubova. Pored toga, tu su karaoke i kvizovi u britanskim pabovima na šetalištu West Beach.

Jedite u lokalnim restoranima

Naći ćete neke od najjeftinijih - i najistaknutijih turskih - restorana u uskim uličicama Starog Grada. Njihovo lociranje može biti malo teže, ali ako istrajete, bićete nagrađeni turskim specijalitetima poput meze tanjira, doner ćevapa i sveže pečenog pitta hleba. I često ćete dobiti besplatnu kafu za svoje napore.

Zašto sa nama u Side avionom iz Niša?

Zato što:

✔ Garantujemo organizaciju svakog termina
✔ Nudimo opcije na 7, 10 i 11 noćenja 
✔ Obezbeđujemo transfer od aerodroma u Antaliji do hotela i nazad
✔ U cenu aranžmana je uključen ručni (7 kg) i dodatni prtljag (23kg)
✔ Poklanjamo GRATIS BORAVAK za decu, a opet ukoliko putujete bez dece, u ponudi imamo hotele za boravak isključivo odraslih.
✔ Imamo BESPLATAN WI-FI (na recepciji hotela)
✔ Svaki hotel ima privatno obezbeđenje
✔ U svakom hotelu iz naše ponude se nalaze pripadnici vladinih bezbedonosnih službi
✔ U kompleks hotela mogu da uđu isključivo gosti hotela i zaposleni u hotelu

Pored ovih stvari, znamo da Vam je bitna zdravstvena sigurnost i zato:

✔ Svi zaposleni i gosti hotela imaju negativan PCR test ili su vakcinisani
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve zajedničke prostorije (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju sve ležaljke i objekti na plaži (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevno se temeljno dezinfikuju alkoholom sve sobe (prilikom spremanja sobe)
✔ Sredstva za dezinfekciju su dostupna na mnogim mestima u hotelu

TERMINI

✔ Polasci skoro svakog dana

Na kraju, ali ne i manje važno:

✔ Plaćanje na rate bez kamate, na 9 mesečnih rata.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate: 069 500 25 24

TEMPERATURA U SIDE-U

Temperature pogodne za plažu kreću već od kasnog proleća. Koji god deo zemlje da posetite, očekujte da će temperature krenuti da skače oko Uskrsa - temperature oko 20 ° C su uobičajene već u aprilu. Do jula se penju do oznake od 30 ° C, a često će biti još više. Osim toga, letnji meseci sadrže neverovatnih 12 sati sunca dnevno. Ako više volite nešto hladnije, jesenje temperature se obično kreću od srednjih do visokih, a još uvek ima dosta dana sa plavim nebom. Čak i zimi vam neće trebati kapa i šal – u Antalijskoj regiji su prosečne temperature između 15 i 20°C. Ipak, očekujte malo više kiše u ovo vreme.

BITNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE U SIDE

Jezik: Jezik koji se govori u Side-u je turski.

Valuta: Valuta koja se koristi u Side-u je turska lira (TRI).

Lokalno vreme: Sideje 3 sata ispred GMT/BG vremena.

Let do: aerodroma Antalija. Vreme transfera do Side-a je oko 1 sat.

Trajanje leta: Trajanje leta za Side je oko 2 sata.

Vize i zdravlje: Ako ste srpski državljanin i putujete u Side na odmor, viza vam neće biti potrebna osim ako ne planirate da ostanete duže od 90 dana u periodu od 180 dana. Ako vam treba još saveta o vizama za Tursku ili zahtevima za ulazak - posetite veb lokaciju ambasade za najnovije smernice.

SIDE (TURSKA) • AVIONOM IZ NIŠA - najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel

Side je jedno od najpopularnijih letovališta na turskoj mediteranskoj obali. Letovanje u Side garantuje mnogo uspomena i prelepih iskustava. 

Putovanje na aranžman Side Leto 2023 iz naše ponude obuhvata hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, avio prevoz i transfer na samoj destinaciji. Pogledajte našu ponudu hotela i odaberite najbolju opciju za vas i krenite na nezaboravno letovanje sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel.

Slični aranžmani za Leto 2024:

Hurgada 2024

Antalija 2024

Alanja 2024

Side 2024

Belek 2024

Kemer 2024

Dubai 2024