Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJAAUTOBUSOM BEOGRAD – TASOS– BEOGRAD:

1 DAN: Polazak iz Beograda, sa ugovorenog odredišta spram datuma iz tabele, prema dogovorenoj satnici.

2 DAN Dolazak na Tasos u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.

2-11 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa (okvirno 14h po lokalnom vremenu). Polazak po dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).

13 DAN: Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 17:00 sati. Tačno mesto polaska I satnica će se znati 2 dana pred put. GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
  • Putnici u autobusu treba da koriste maske za lice i poštuju uputstva, koja dobijaju od vodiča.
  • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.
  • Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.

Putnici za Skala Potamiu mogu imati organizovan transfer od i do Limenasa kolima, minibusom i slično.

Agencija organizuje transfere iz Novog Sada, cena povratnog transfera je 25 eura po osobi, što je dodatna usluga i nije uključena u gore navedene cene u tabeli. Minimum putnika za realizaciju transfera je 4.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

First minute popust leto 2022:

  • Popust od 20% za uplatu u celosti prilikom rezervacije za period boravak 12.06 - 31.08
  • Popust od 15%  za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za period boravak  12.06 - 31.08
  • Popust od 20% uplatu u celosti prilikom rezervacije za smene 23.05, 02.06
  • Popust od 15% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za smene 23.05, 02.06

O SMEŠTAJU

Apartmani Alkmini se nalaze u Skali Potamiji, na 150 metara od Golden Beach-a i 2,8 km od Muzeja Polignotu Vagi, a nude smeštaj sa besplatnim ViFi internetom i vrtom.

Smeštaj ima klima uređaj, potpuno opremljenu čajnu kuhinju, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Frižider i čajnik su takođe predstavljeni.

OPIS DESTINACIJE:

Tasos Leto 2022 - Uz deonice finog zlatnog peska, bogatu istoriju i neobične lokalne taverne, odmor na Tasosu nije ništa drugo do idiličan. To je savršeno putovanje za sve koji žele da istraže autentičnu stranu Grčke. Poznato kao „Smaragdno ostrvo“, možete očekivati prelepe pejzaže zelenih šuma i maslinjaka.

Tasos je grčko ostrvo na severu Egejskog mora. U neposrednoj blizini severoistočnog kopna Grčke, Tasos se nalazi u toplom delu Mediterana i dočekuje turiste tokom celog leta.

Sa toplom, čistom vodom tokom leta, Tasos je odličan za plivanje i ronjenje, kao i za jedrenje i ronjenje.

Sa morskim pećinama, neravnim obalama i tajnim plažama, ovo ostrvo ima savršenu obalu za izlete brodom.

Tasos Leto 2022 - Autentična Grčka

Od svih grčkih ostrva, Tasos je istinski autentičan. Dok su neki od njegovih suseda dodali internacionalne elemente – kao što su karaoke barovi i kineski restorani, Tasos je ostao autentičan i zadržao duh stare Grčke.

Šta uraditi za vreme letovanja na Tasos

Zaljubite se u skrivene uvale Tasosa na izletu brodom oko grčkog ostrva. Možete da provedete svoje vreme upijajući sunce na Golden Beach-u, ili ako volite adrenalin, posetite centar za vodene sportove i unajmite jet-ski.

Uputite se u glavni grad, Limenas, da istražite ostatke prošlosti ostrva u Arheološkom muzeju. Ili uhvatite autobus do drevnog sela Teologos i prošetajte njegovim kaldrmisanim ulicama do belokamene crkve Agia Paraskevi, gde ćete pronaći čuvenu voštanu figuru Device Marije.

Zatim završite dan kraj luke u jednoj od tradicionalnih taverni da biste uživali u klasičnim jelima od morskih plodova poput liokafta ili orade.

Planine i plaže

Pejzaž Tasosa je zaštitni znak Grčke. Ostrvo je prekriveno valovitim obroncima, plodnim vinogradima i maslinjacima. Kada govorimo o plažama, na Tasosu su većima A Kategorije. Golden Beach, na istočnoj obali je najpoznatija plaža, delom zato što je najduža na Tasosu, a delom zato što postoji veliki izbor taverni i hotela u blizini plaže.

Limenarija

Na jugozapadnom delu ostrva nalazi se gradić Limenarija, prepun tradicionalnog grčkog šarma i sa dosta primamljivih restorana sa morskim plodovima.

Prošlost Limenarije je mnogo više od samo ribarske luke, jer je to područje nekada bilo stari rudarski grad i još uvek ima mnogo tunela i okna koji vode pod zemlju. Iznad naselja nalazi se zgrada Palataki sa kulišom, amblem raznolike kulturne istorije grada.

Tasos Leto 2022 - Najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel

Putovanje na aranžman Tasos Leto 2022 iz naše ponude obuhvata hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, avio prevoz i transfer na samoj destinaciji. Pogledajte našu ponudu hotela i odaberite najbolju opciju za vas i krenite na nezaboravno letovanje sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel.