Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.
2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.
Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Lokacija:

Asteria Kremlin Palace je tematski  hotel koji se nalazi na oko 20 kilometara od centra Antalije i 16 kilometara od antalijskog aerodroma. Preporuka je za sve tipove gostiju.

Sadržaj Hotela:

Asteria Kremlin Palace je hotel osmišljen i dizajniran po uzoru na čuveni moskovski Kremlj, čini ga kompleks koji zauzima površinu od 100 000 metara kvadratnih u okviru kojeg se nalaze otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni za decu, tobogani, 9 sala za konferencije, 4 sale za bankete, wellness & spa centar, fitness centar, fudbalski tereni, teniski tereni, vaterpolo, košarka, beach volley, aerobic, skvoš, aquabik, ping pong, mali fudbal, diskoteka, bilijar, kids club, igralište za decu, dnevne i večernje animacije, muzika uživo. Doplaćuju se usluge lekara, pranje i peglanje veša, vodeni sportovi, rasveta i oprema za tenis, škola ronjenja, kuglanje i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana i duga 200 metara, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Uz doplatu su paviljoni na plaži.

Usluga u hotelu:

Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu, osim glavnog restorana postoje i 4 a’ la carte restorana, 8 barova, kao i mogućnost vegetarijanskog menia. Doplaćuju se a’ la carte restorani koji su besplatni jednom u toku boravka uz rezervaciju, uvozna pića, određena vina, sveže ceđeni sokovi, flaširana i energetska pića i sve ostalo van koncepta.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel ima ukupno 875 soba podeljenih u 3 bloka. Sve sobe sadrže: terasu ili balkon, sef, TV, telefon, mini bar, fen za kosu, klima uređaj, Wi-Fi.

Standard Room: površine 23 metara kvadratnih.

Family Duplex Room: površine 48 metara kvadratnih, 2 spavaće sobe, 2 kupatila (na oba nivoa po jedno).

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.