Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

Program putovanja:  9 noćenja

1. dan Beograd-Doha Individualni dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona, u 10h00 časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Dohu u 12h00 časova (let QR 232). Dolazak u Dohu u 18h00 časova-lokalno vreme. Čekanje na naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

2. dan Doha-Denpasar/Bali

Nastavak putovanja za Bali. Poletanje aviona u 02h30časova-lokalno vreme (let QR 962). Dolazak na Bali/Denpasar u 17h30 časova-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

3. dan-10. dan Bali

Slobodni dani. Mogućnost organizacije fakultativnih izleta: "Tanah Lot i hram Mengwi": odlazak do jednog od najlepših balinežanskih hramova - kraljevskog hrama Mengwi (izgrađen 1634.godine), poseta svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton, poseta hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stene iz kojeg se može uživati u najlepšem zalasku sunca na svetu; "Kintamani": poseta selima Celuk i Mas-u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selu Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na vulkan Batur i sveti izvor Tampak Siring - veruje se da izvor daruje večnu mladost, izvođenje tradicionalnog plesa Barong i Kris, koji prikazuju borbu dobra i zla. Noćenja

11. dan Bali/Denpasar

Slobodan dan. Napuštanje soba sat vremena pre zakazanog transfera za aerodrom. Individualna odjava iz hotela. Transfer do aerodroma Denpasar.

12. dan Bali/Denpasar-Doha-Beograd

Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Pasoške i carinske formalnosti.Poletanje aviona za Dohu u 00h35časova-lokalno vreme (let QR 961).Dolazak u Dohu u 05h10 časova-lokalno vreme.Čekanje na naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

Nastavak putovanja za Beograd. Poletanje aviona u 06h35 časova-lokalno vreme (let QR 231). Dolazak u Beograd u 11h00.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

INDONEZIJA je ostrvska država u jugoistočnoj Aziji, u području ekvatora. Prostire se na većem delu Malajskog arhipelaga, između Indokine, Australije, Indijskog i Tihog okeana. Indonezija je najveći arhipelag na svetu sa 18.000 ostrva, najdužom morskom obalom i najbolje sačuvanim koralnim grebenom. Glavni grad je DžakartaBALI - slikovito tropsko ostrvo u Indoneziji. Jedinstvena mešavina bujne vegetacije, dugih peščanih plaža, visokih vulkana i tropskih džungli. Glavni grad ostrva je Denpasar.