O HOTELU

Balim hotel | Marmaris

Lokacija Balim hotel:

Hotel je udaljen 96 km od aerodroma Dalaman i 134 km od bodrumskog aerodroma, u centru hotelske zone Marmarisa. Hotel je izgradjen 1996. godine, a poslednji put je renoviran 2018. godine.

Plaža:

Nalazi se na 50 m od gradske peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Nema peškire za bazen i plažu.

Sobe:

Hotel se sastoji od jedne 4-spratne i dve 5-spratne zgrade. Ukupno ima 72 standardne sobe (max 2+1, 20 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, balkon ili terasu, WiFi (besplatno), sef (plaća se), mini-bar (prazan), TV, telefon, fen za sušenje kose.

Hotelski sadržaji:

Osnovni restoran, a la carte restoran (plaća se), otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni restoran, 2 bara, WiFi, TV sala. Plaća se: doktor na poziv, usluga pranja i peglanja veša, masaže.

Način služenja obroka:

Švedski sto

Marmaris Turska - posetite sa nama poznato turističko odmaralište na Mediteranu, i proverite zašto ga zovu biser turske rivijere.

CENOVNICI: 

Marmaris cenovnik - Jun 2021
Marmaris cenovnik - Jul 2021
Marmaris cenovnik - Avgust 2021
Marmaris cenovnik - Septembar 2021

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke