O HOTELU

Begonville hotel 3+ | Marmaris

Lokacija Begonville hotel - a: Hotel je udaljen 135 km od bodrumskog aerodroma, 90 km od aerodroma Dalaman i 2 km od centra Marmarisa. Izgradjen je 2014. godine. Zauzima površinu od 1.000 m2.

Plaža: Sopstvena, peščano-šljunkovita plaža. Suncobrani, ležaljke i madraci su besplatni za goste hotela.

Sobe: Hotel ima 60 soba (max. 2 osobe, 20 m2). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, sef, TV sa satelitskim kanalima, fen, mini bar (dve vode, samo na dan dolaska) i bežični internet.

Hotelski sadržaji: Glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara, bežični internet u lobiju, servis za pranje veša, doktor i sportovi na vodi.

Način služenja obroka: Švedski sto

Napomena: Ovaj hotel je “Adult club” namenjen je osobama starijim od 16 godina.

Marmaris Turska - posetite sa nama poznato turističko odmaralište na Mediteranu, i proverite zašto ga zovu biser turske rivijere.

CENOVNICI: 

Marmaris cenovnik - Jun 2021
Marmaris cenovnik - Jul 2021
Marmaris cenovnik - Avgust 2021
Marmaris cenovnik - Septembar 2021

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke