Smeštaj Tip smeštaja 30.12. - 03.01.
BUKUREšT: HOTEL LEV OR II 3* 1/3 sa doručkom100€
1/2 sa doručkom109€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

 

U TOKU JE LAST MINUTE PONUDA. POSLEDNJA MESTA U PRODAJI!

  • Za slike i detaljan opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.
VAŽNO:
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
  • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€
  • Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€.
POSLOVNICE:
  • Niš (Balkan Fun), Cara Dušana 39, 018 310 50 30, 069 500 25 24
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726
Bukurešt Nova godina 2020 - Dočekajte Novu godinu u jednom od najlepših gradova istočne Evrope! Uživajte u znamenitostima prelepog Bukurešta i otkrijte zašto ovaj grad nazivaju “istočni Pariz”. Kada otkuca ponoć, veličanstveni vatrometi će blesnuti nad gradom, a vi ćete upoznati Bukurešt u njegovom najlepšem svetlu! Aranžmani za Bukurešt za Novu godinu 2020. podrazumevaju razgledanje grada i upoznavanje najvažnijih atrakcija i znamenitosti Bukurešta. U društvu Balkan Fun ekipe i stručnih vodiča, videćete sve ono zbog čega ovaj grad zaista vredi posetiti i dočekati Novu godinu u njemu! Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Bukureštu se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati putovanje u Bukurešt za Novu godinu 2020. za sebe i svoju ekipu!  Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno putovanje u Bukurešt za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom rumunskom gradu, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Putovanje u Bukurešt - Upoznajte “istočni Pariz”

Bukurešt Rumunija - Bukurešt nosi nadimak po jednom od najlepših gradova Evrope, a i sam može da se pohvali raskošnim znamenitostima, širokim bulevarima i urbanim građevinama koje ga svrstavaju u jedan od najzanimljivijih gradova kontinenta.  Građevine po kojima je Bukurešt poznat su Trijumfalna kapija - podignuta po uzoru na onu u Parizu, Rumunski ateunum, Palata pravde, kao i Muzej umetnosti, odnosno nekadašnja kraljevska palata.  I oni koji nisu posetili rumunsku prestonicu, sigurno su čuli za veličanstvenu palatu rumunskog Parlamenta, čija je zgrada jedna od najvećih u svetu. Raskošno zdanje nikog ne ostavlja ravnodušnim, a naročito zbog činjenice da je izgrađeno u periodu vladavine komunističkog vođe Nikolaja Čaušeskua.

Zbog čega rezervisati novogodišnje putovanje u Bukurešt?

Bukurešt praznici - Iako je Bukurešt izuzetno posećen grad tokom cele godine, turisti ga najviše vole za vreme praznika. U ovom zimskom periodu grad je posebno sjajan i srdačan, a njegove ulice, zgrade i ogromni parkovi su  dekorisani u znaku praznika i ljubavi. Gradski trgovi pružaju odličnu zabavu i najbolji pogled na vatromet, dok niz kafića, restorana i drugih ugostiteljskih objekata garantuju najbolju novogodišnju zabavu, za ljubitelje noćnog provoda i izlazaka. 

Nova godina Bukurešt 2020 - praznici uz Balkan Fun

Okupite svoje društvo i krenite na novogodišnje putovanje u Bukurešt sa najboljom Balkan Fun ekipom! Pažljivo smo osmislili program putovanja, koji uključuje i obilazak Parlamenta i Drakulinog zamka, a tu su i zanimljive žurke na kojima stvaramo najbolje uspomene.  Popularni Bukurešt aranžmani koje smo pripremili podrazumevaju kombinaciju smeštaja i prevoza, uz najinteresantnije fakultativne izlete. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite putovanje u Bukurešt i pripremite se zanezaboravni doček. Ukoliko je jedan od vaših omiljenih povoda za slavlje baš Nova godina Bukurešt i provod u ovom gradu će ispuniti sva očekivanja!

Plan puta

1. dan Beograd – Srbija – Rumunija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Rumunije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan / Rumunija–BUKUREŠT:

Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Info tura sa pratiocem grupe i upoznavanje grada (Sala Palatuluj, zgrada skupštine, zgrada Securitatea, Opera, Nacionalna Banka, stari istorijiski centar sa zatvorom i crkvom, zgrada Parlamenta...). Nakon info ture, smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Doček Nove godine u nekom od klubova i gradskih trgova… Noćenje.

3. dan / Bukurešt – Parlament (fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme za invidualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta - poseta Parlamentu, najvećoj, najskupljoj i najtežoj zgradi Evrope, a drugoj po veličini u svetu, posle Pentagona. Za njenu izgradnju bilo je zaduženo skoro 700 arhitekata, a gradjena je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Po završetku razgledanja, slobodno vreme za šoping i individualne akivnosti. Noćenje.

4. dan /Bukurešt – BRAŠOV – zamak grofa Drakule (fakultativno):

Doručak.  Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Nastavak putovanja ka najvećem gradu Transilvanije – Brašovu. Mogućnost slobodnog vremena ili fakultativni obilazak jednog od najlepših dvoraca u Istočnoj Evropi, zamka Branu kome je 1462. godine bio zatvoren Vlad Cepeš (grof Drakula). Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak grada. U poslepodnevnim satima nastavak vožnje ka Beogradu. Noćna vožnja preko Rumunije uz regulisanje graničnih formalnosti…

5. dan Srbija – Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke