O HOTELU

POPUST ZA RANI BOOKING REZERVACIJE (popust uključen u cenu): - 5% popusta za rezervacije do 01.05.2021.godine i period boravka 26.06.-18.09.2021.godine

Lokacija: Hotel Azimut predstavlja jedinstveno utočište koji objedinjuje najviše standarde udobnosti i ekskluzivnosti, gde su svi detalji osmišljeni sa posebnom pažnjom. Spada u kategoriju malih luksuznih hotela. Hotel je, kažu, ostrvo ambijentalne i gastronomske ekskluzivnosti. Ima fantastičan pogled na 300 m udaljen mondenski Sveti Stefan, nekadašnje ribarsko ostrvo.

Plaža: Gosti hotela Azimut mogu koristiti javnu plažu Svetog Stefana, udaljenu oko 100 m. Plaža je kombinacija peska i šljunka, a nalazi se na obali sa leve strane prelaza na poluostrvo Sveti Stefan. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

Hotelski sadržaji: Restoran, aperitiv bar, taverna, vinski podrum, zatvorena terasa sa bibliotekom, bilijar sala, bridž, zatvoreni bazen, fitness, masaža, sauna, jakuzzi, tursko kupatilo, parking, garaža.

Smeštaj: Nudi luksuzno opremljene sobe. Svaka soba poseduje terasu sa pogledom na more i poluostrvo Sveti Stefan, klima uređaj, mini bar, internet, TV sa kablovskom televizijom, telefon i francuski ležaj.

Usluga: Usluga na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto). Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

Kontakt: www.hotel-azimut.com

Sveti Stefan - Po mnogima najatraktivnije mesto cele jadranske obale. Zbog svog pogodnog položaja Sveti Stefan je nekada bio trgovinski i saobraćajni centar. Imao je veliki strategijsko-trgovački značaj u vreme Mletačke republike i trgovine sa Venecijom. Danas je to mesto koje posećuju najpoznatije svetske ličnosti. Ekskluzivitet Svetog Stefana je odavno poznat u svetu. Ostrvo je kompletno adaptirano i pretvoreno u “grad-hotel”. Ulice, zidovi, krovovi, fasade kuća, zadržale su originalni oblik, a unutrašnjost kuća dobila je nasavremeniji hotelski komfor.

Crna Gora je jedna od najposećenijih letnjih destinacija od strane srpskih turista. Sa jedne strane turisti biraju Crnu Goru za odmor i opuštanje, ali Crna Gora, a posebno Budva, je pravi raj za dobar provod.

Crnogorsko primorje predstavlja jedan od najlepših delova Jadrana, koja svojim prirodnim lepotama pruža fantastične uslove za odmor. Nama najbliža obala Jadrana, sa jedinstvenim plažama i malim uvalama i tirkiznoplavim morem, sa mediteranskom klimom koju odlikuju sunčani dani, nudi gostoprimstvo u već poznatim centrima crnogorskog primorja: Kotoru, Risnu, Herceg Novom, Tivtu, Sutomoru, Budvi, Bečićima, Petrovcu, Baru, Ulcinju… Proteže se od ulaza u Bokokotorski zaliv do ušća Bojane u Jadransko more. To je uzani primorski pojas širok svega nekoliko kilometara. Izuzetak čini prekrasni Bokokotorski zaliv koji se dublje uvlači u kopno.

Destinacije u ponudi:

  1. TIVAT
  2. SVETI STEFAN
  3. SUTOMORE
  4. KOTOR
  5. HERCEG NOVI
  6. IGALO
  7. BUDVA
  8. BEČIĆI
  9. BAR
Plan puta

1.dan Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke