Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
Polazak u  jutarnjim casovima. Dnevna voznja autoputem preko Beograda i Sremske Mitrovice, sa usputnim pauzama do granicnog prelaza sa Republikom Srpskom. Dolazak u etno selo Stanisici. Slobodno vreme.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Jednodnevni izlet - autobusom

TERMIN: 24.10.2020.

CENA: 2300,00 dinara

2000,00 dinara za polazak iz Kruševca

Etno selo Stanisici osnovano je 2003.godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji ce sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. Veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice.  Ovde se odmaraju oči i duša, čovek postaje pemenitiji, ali i mudriji, slušajući cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenice.

Ambijent Etno sela Stanišići deluje očaravajuće, kao da nas izbacuje iz sadašnjeg ubrzanog vremena i vraća u starinu, vraća nas precima i prirodi, budeći divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. I vi ćete doživeti ovu ugodnu i nesvakidašnju stvarnost ako dođete i boravite u ovom nesvakidašnjem Etno selu.