O hotelu

Lokacija:

Hotel Grand Zaman Garden nalazi se uz predivnu Kleopatrinu plažu koja je udaljena oko 100m i na 500 m od centra Alanje i jedan je od lepših hotela na istoimenoj plaži. Od aerodroma u Alanji je udaljen oko 43km. Preporuka je za porodice sa decom zbog svojih sadržaja. Sastoji se od glavne i anex zgrade koje koriste isti restoran i iste sadržaje. Hotel je renoviran u potpunosti za sezonu 2022.

Sadržaj hotela:

U svom sastavu ima mini klub i igralište za decu, dva otvorena bazena sa toboganima, stoni tenis, odbojka na plaži, WiFi internet, dnevne i večernje animacije. U okviru spa centra besplatni su sauna i tursko kupatilo, a uz doplatu su tretmani, piling, masaže.

Plaža:

Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu pod brojem 8. gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela, a uz doplatu se mogu koristiti hrana i piće u baru na plaži. Do plaže hotela se dolazi prelaskom glavnog bulevara.

Usluga u hotelu:

Usluga je All Inlcusive. U okviru hotela nalaze se glavni restoran gde se na bazi švedskog stola služe doručak, ručak i večera, loby bar koji radi od 10h – 24h, aqua bar oko bazena, snack Bar 11h-16h gde se služi i sladoled od 14h-16h.

Sadržaj i tipovi soba:

Sve sobe sadrže balkon, klimu, mini bar, satelitska TV, fen, WiFi internet, sef i papuče.

Standard Room: Nalaze se u glavnoj i aneks zgradi i površine su 22m2

Large Room: Nalaze se u glavnoj i aneks zgradi i površine su 35m2

Napomena:

Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.