O hotelu

Lokacija:  Hotel Aquaworld Belek by MP 5* se nalazi u Beleku, duž tirkizne obale Mediterana. Udaljen je od aerodroma u Antaliji 22km. 

Sadržaj hotela: Poseduje privatnu plažu i vodeni park, opremljen je spa i wellness centrom. Hotel nudi usluge masaže i dečiji klub. Gosti se mogu baviti uzbudljivim sportskim aktivnostima na vodi, kao šato su ronjenje, jedrenje na dasci i vožnja kanuom, ili uživati u piću u baru. U a la carte restoranu Aquaworld Belek možete probati razna domaća i međunarodna jela. Gosti mogu uživati u grickalicama i pićima u hotelskom snack baru. Gosti mogu da igraju tenis, bilijar, stoni tenis i pikado, uveče se organizuje večernja zabava.

Sadržaj soba: Klima uređaj, pribor za spremanje kafe ili čaja, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), SAT TV, sef, balkon ili terasu, Wi-Fi (uz doplatu), Budilnik, Oprema za peglanje, telefon, Sef za laptop.

Usluga u hotelu: All Inclusive – samoposluživanje na bazi švedskog stola. Gosti mogu konzumirati hranu i piće u glavnom restoranu i barovima.