Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Plan puta

Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE u 21:00 h, iz Beograda sa unapred dogovorenog mesta, a iz Niša sa parkinga kod hipermarketa “DIS”. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h po lokalnom vremenu.

Drugi dan - poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. Polazak za Srbiju autobusom u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu polaska za Srbiju putnici će biti obavešteni od strane vodiča ili predstavnika). Dolazak u kasnim večernjim satima. ***U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

NAPOMENE ZA PREVOZ: Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu. Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedistu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi na bazi POLUPANSIONA

  • Odrasla osoba u PL - POPUST 25% - u standard sobi
  • I dete 2 do 11.99 g. u PL - BESPLATNO
  • Dete u 2 do 11.99g. u SL - POPUST 25%, osim u smeni 25.12./01.01. i 12.02.-19.02. kada plaća punu cenu
  • Deca do 2.99g - BESPLATNO

OPIS HOTELA

Lokacija: Hotel Iglika Palace u Borovecu je hotel sa odličnom lokacijom, u centru mesta, udaljen 150 metara od najbližeg ski lifta. Hotel je izgrađen 1999 godine u modernom stilu sa tradicionalnim elementima ali je tokom svoje istorije imao nekoliko renoviranja kako bi izgledao savremenije.

Smeštaj: Hotel Iglika Palace je hotel sa četiri zvezdice i ima 120 soba. Sastoji se od dve zgrade (stari i novi deo) koje su povezane. Sobe poseduju kupatilo sa tušem, SAT TV, telefon, mini bar.

  • Dvokrevetna economy za 2 osobe (2+0): francuski ležaj ili dva singl ležaja. Soba smeštena u prizemlju i nešto slabijeg kvaliteta od standardne (mogući razlozi: manja kvadratura/pločice na podu/slabija pozicija u hotelu-„slabiji“ pogled sa prozora-terase). Namenjena smeštaju maksimalno 2 odrasle osobe.
  • Dvokrevetna standard soba za 2-3 osobe (2+1): dva singl ležaja sa mogućnošću pomoćnog ležaja (fotelja na rasklapanje). Većina soba je sa balkonom.
  • Studio  za 3-4 osobe (3+1): u kome je moguće smestiti najviše 3 odrasle, odnosno 2 odrasle osobe i 2 dece.

Sadržaj hotela Iglika Palace: recepcija, restoran, lobi bar, parking, skijašnica, fitnes centar, sauna, medicinski centar, bazen, lobi bar.

Besplatne usluge: zatvoreni bazen, parking, Wi-Fi u lobiju.

Ishrana: polupansion (švedski sto: doručak i večera). Svakodnevno u periodu od 16:00-17:00h u glavnom restoranu se besplatno služe kolači i kafa.

BOROVEC ZIMOVANJE

Borovec zimovanje – Na oko 90 minuta vožnje od glavnog grada Bugarske, Sofije, nalazi se Borovec. Borovec je prvi skijaški centar u Bugarskoj. Ako ste ljubitelj zimskih sportova koje izazivaju adrenalin, poput skijanja, sankanja, klizanja… Borovec je prava destinacija za vas.

Borovec ima više od 20 ski staza i snežni park Borosport koji je jedno od najboljih mesta u ovom delu Evrope za snowboarding.

Ukoliko ste ski početnik i niste prošli ili tek pohađate školu skijanja, preporučujemo da neko vreme provedete u snežnom parku Borosport kako bi usavršili tehniku. Kada budete spremni za neku akciju, birajte neku od 20 staza, a ako ste dobri u skijanju, savetujemo da pokušate da ,,spustite“ svaku od njih.

Prirodne lepote

Borovec nije popularan samo zbog skijanja, sankanja i drugih snežnih sportova. Turiste privlače i nacionalne šume koje se nalaze na ovoj planini. Postoji mnogo ruta i sttaza za planinarenje. Impresivna jezera mogu se naći skrivena među drvećem. Prizor koji se pruža ka Sedam rilskih jezera je zapanjujići, a odlikuju ga neverovatne azurne boje. Ako budete imali sreće, tokom šetnje ili planinarenja, videćete različite vrste životinja u i među drvećem, uključujući crvenog jelena, divlje svinje i manji broj medveda, lisica i vukova.

Noćni život

Borovec odlikuje izuzetna atmosfera za zabavu i mnoštvo aktivnosti koje će vas zaokupiti kada završite skijanje tj. kada se staze zatvore. Borovec je popularan i kao „Zimska Ibica“ jer prijatna vibracija teče iz osvetljene doline kada padne noć. Većina barova i pabova je tematska, tako da možete lako da prilagodite izlazak i zabavu u skladu sa tim. Za one koji preferiraj opuštenu atmosferu, predlažemo Harp Bar ili Mamacitas gde se možete opustiti u drvenoj loži i slupati muziku uživo. Ako želite da pobegnete od hladnog vremena, možete se zagrejati u The Titanic baru gde možete uživati u obroku po razumnoj ceni i brzom piću u tradicionalnoj brvnari.

Ukoliko ste party ekipa, predlažemo da veče završite u nekoj od diskoteka gde ćete moći da uživate u dobroj muzici do ranih jutarnjih časova.

Balkan Fun turistička agencija iz Niša je pripremila fenomenalnu ponudu za Borovec zimovanje po najpovoljnijim cenama na tržištu.

U ponudi su najpopularniji hoteli u Borovcu. Pogledajte našu ponudu ovde.

Ski staze možete pogledati ovde.

Instrukcije kako najbrže i najsigurnije stići do ski centra Borovec možete pogledati ovde.