O hotelu

Lokacija: Hotel Jungle Aqua park 4* najveći je hotel iz poznatog lanca PickAlbatros. Nalazi se u južnom delu Hurgade, na oko 20 kilometara od centra i 15 kilometara od aerodroma. Otvoren je 2009. godine, sa najvećim aqua parkom u Hurgadi, kao i raznim sportskim i društvenim sadržajima, te je odličan izbor za porodice sa decom.

Sadržaj hotel: Hotel se sastoji od glavne zgrade u kojoj je recepcija i bungalova – kućica u kojima su smeštene standardne i porodične sobe. Jungle Aqua park je pogodan za porodični odmor, kao i za aktivan odmor. Za decu su na raspolaganju: aqua park, dečiji klub (4-12 godina), igralište, četiri dečija bazena i 15 delova za decu u bazenima za odrasle. Ukupno u hotelskom kompleksu postoji 21 bazen (18 za odrasle i 4 posebno za decu), jacuzzi sa šest odvojenih delova, dečiji bazen sa 14 tobogana.Tokom zimske sezone greju se aqua park, jedan dečiji i jedan bazen za odrasle (što može biti promenljivo u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta i vremenskih uslova). Aqua park se prostire na 25.000m2 što ga čini najvećim aqua parkom u Hurgadi, a čine ga: bazen sa talasima i još 10 bazena sa 21 toboganom. Od drugih aktivnosti na raspolaganju su vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik i gimnastika, pikado, odbojka, fudbal, mini golf, boćanje, teniski tereni (oprema i osvetljenje), bilijar. Jungle Aqua park ima i Spa centar, gde gosti mogu da koriste teretanu besplatno, dok su uz doplatu jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani. Hotel koristi peščanu plažu hotela Dana Beach Resort, od koje je udaljen 900 metara. Besplatan shuttle bus saobraća do plaže na svakih pola sata od 08h do 17h.

Sadržaj soba: Hotel ima 866 soba bungalovskog tipa. Svaka soba ima mini bar (svaki dan se dopunjuje flaširanom vodom), TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, ketler, sef, fen za kosu, terasu ili balkon. Standardne, kao i porodične sobe mogu imati pogled na bazen ili na baštu. Standardne sobe su površine oko 46m2, dok su porodične sobe iste površine, ali imaju dve sobe odvojene kliunim vratima. U svim sobama je zabranjeno pušenje.

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel ima i nekoliko a la carte restorana: Alfredo (italijanski),  Azijski restoran, Tagine (orijentalna kuhinja), mediteranski, Zum Kaiser (nemački restoran) i L’Marche (internacionalna kuhinja) u kojima gosti mogu više puta u toku boravka da imaju ručak ili večeru bez doplate, ali uz prethodnu rezervaciju. Osim restorana u okvitu hotela je i nekoliko snack barova (Club MC, Gelato Snack bar) i više barova, među kojima su Jazz bar, Beach bar i Aqua park bar.