O hotelu

Lokacija:

Nalazi se u regiji Okurcalar. Od centra Alanje je udaljen 33 km, od Manavgata 23km. Nalazi se pored hotela Kirman Arycanda, pripada istom lancu hotela. Gostima su na raspolaganju određeni sadržaji koji se nalaze u zajedničkom vrtu. Ono što Kirmanove hotele izdvaja od ostalih jeste izuzetno bogat i funkcionalno osmišljen program koji uključuje sve starosne dobi. Preporuka je za sve tipove gositju.

Sadržaj hotela:

U okviru hotela nalaze se spoljašnji i unutrašnji bazen, aqua park sa 5 tobogana i tower park sa 3 tobogana, dečiji bazen, bogat animacioni programi (aerobik, kangoo jumping, zumba, joga, stoni tenis, tematske večeri, uživo muzika, jutarnja gimnastika), fitnes centar, večernji show u amfiteatru, sala za bioskop, tursko kupatilo, sauna. Uz doplatu su spa centar (wellnes, tretmani), salon lepote, frizer, vodeni sportovi, osvetljenje teniskog terena, doktor, igrice u play centru,  usluga pranja veša, telefon i faks. Wi-Fi internet je besplatan. Mini Klub Arycanda&Ledoikia je zajednički klub za oba hotela, deca uzrasta od 4-12 godina mogu boraviti u istom bez prisustva roditelja, a na raspolaganju su im sledeći sadržaji-igraonica, bioskop, soba za spavanje, PC igraonica, dečija kuhinja, soba sa kostimima, razne društvene igre i montesori igračke, kao i poseban restoranski deo. Za decu uzrasta od 13-16 godina na raspolaganju je play room – bilijar, playstation, Xbox, stoni fudbal, računar u periodu od 12:00-22:00h uz neophodnu rezervaciju. Deca mlađa od 13 godina mogu koristiti navedene usluge uz nadzor roditelja.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je Ultra All Inclusive – glavni restoran na bazi samoposluživanja u okviru koga se služe doručak, kasni doručak, ručak i večera. U okviru glavnog restorana poseban deo zauzima dečiji buffet, baby corner koji je na raspolaganju 24h, tu su i  posebni odeljci za hranu bez glutena i organski uzgajane proizvode. Gostima su na raspolaganju i tri a’la carte restorana – turske, mediteranske i azijske kuhine (uz rezervaciju besplatno 1 u toku boravka). Hotel sadrži 5 barova, sladoled je dostupan u Coffie and cake baru, u koncept su uključena i neka od uvoznih pića. Hrana i piće su dostupni 24/7 u okviru hotela.

Plaža:

Hotel se nalazi na  sopstvenoj peščanoj plaži koja je označena plavom zastavicom. Prilaz do plaže uređen je stazama i prilagođen roditeljima sa malom decom kao i osobama sa posebnim potrebama, na samoj plaži nalaze se namenski obeležena mesta sa odgovarajućim pristupom za osobe sa invaliditetom. Ležaljke, suncobrani i peškiri su dostupni na korišćenje.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel poseduje ukupno 290 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi. Standardne sobe su sa pogledom na vrt ili na more, dok su junior suits sobe sa pogledom na more. U ovom hotelu postoje i sobe za osobe sa posebnim potrebama. Svaka smeštajna jedinica poseduje kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, centralna klima, telefon, mini bar (koji se svakodnevno dopunjuje vodom, odreženim alkoholnim i bezalkoholnim pićima, grickalicama), ketler, set za kafu i čaj, sef, SAT LCD TV, Wi-Fi (slabijeg protoka), balkon.

Standard room (28m2)-  1 franuski ležaj+1 single ležaj. Max 3+1 osoba

Family room (40m2)- dve spavaće sobe koje su odvojene vratima, jedno kupatilo. Max 4+1 osoba

Junior suites (32m2)- 1 francuski ležaj+1 single ležaj, 1 kauč ili sofa, kupatilo. Max 4+1 osoba

Napomena:

Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.