O hotelu

Lokacija:

Hotel se nalazi oko 80 km od aerodroma u Alanji, 70 m od obale mora. Otvoren je 2019. godine i zauzima površinu od 70.000 m².

Sadržaj hotela:

Glavni i 2 a’la carte restorana (turska I mediteranska kuhinja), 5 barova, više bazena na otvorenom sa ukupno 6 tobogana, dečiji bazen relax bazen na plaži, Spa centar, fitness centar, kids club, dečije igralište, amfiteatar, disco, caffe Garden. Dodatno se naplaćuju sledeće usluge – doktor, masaža, spa centar, beauty centar,  frizer,sportovi na vodi, iznajmljivanje teniskih rekvizita, usluge vešeraja i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotel poseduje sopstvenu plažu sa kojom je povezan tunelom dužine 70m. Plaža hotela Master Family nasuta je peskom, dok je na samom ulazu sitan šljunak. Ležaljke i suncobrani su besplatni na korišećenje za sve goste hotela.

Usluga u hotelu:

All Inclusive – usluga na bazi  samoposluživanja. Sadrži glavni restoran u okviru kog se služe doručak, kasni doručak, ručak, večera i noćna supa, 2 a la carte restorana – riblji I turski. Više barova u okviru kojih je na rapolaganju veliki izbor lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i više snack barova u okviru kojih se u toku dana služe snack obroci, sladoled, voće i druge poslastice.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotelski kompleks čini 10 blokova jednospratnih zgrada. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj fen, telefon, TV, mini bar, sef, set za kafu i čaj, ketler, balkon.

Standardna soba (20m2) 1 francuski ležaj ili dva twina i 1 pomoćni ležaj

Suite family soba (26m2) 1 francuski ležaj i 2  single ležaja

Bunkbed standardna soba (24m2) – 1 francuski ležaj i 1 krevet na sprat

Napomena:

Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.