O HOTELU

Lokacija: Hotel MinaMark Resort & Spa se nalazi u centru Sakale, u Sheraton ulici, na samoj obali mora i na sedam kilometara udaljenosti od aerodroma. U okolini hotela su shopping centri, restorani i barovi, bazari i prodavnice tradicionalnih egipatskih proizvoda. Novi turistički deo i šetalište Memša nalazi se na samo dva minuta vožnje, dok se do Nove marine može stići za svega nekoliko minuta šetnje.

Sadržaj hotela: Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade u kojoj se nalazi recepcija i manji deo smeštajnih jedinica, kao i četiri zgrade sa smeštajnim jedinicama, od bazena do plaže. Hotel ima privatnu, peščanu plažu, na kojoj je korišćenje suncobrana i ležaljki besplatno za goste hotela. Na raspolaganju gostima su bazen za odrasle i dva bazena za decu, kao i novi aqua park sa delom za odrasle i za decu. Tokom zimske sezone se greje glavni bazen. Animacijski program i sportske aktivnosti uključuju: odbojku na plaži, aerobik u vodi, trbušni ples, školu latino plesa, noćni klub, šah, pikado, stoni tenis, a uz doplatu i bilijar, sportove na vodi i ronjenje. Za decu su tu mini klub, mini disko, igralište i animacija. Hotel takođe ima i spa centar sa opuštajućim masažama, turskim kupatilom, saunom, jacuzzijem, teretanom (sve uz doplatu, osim sprava za kardio treninge). Wi-Fi internet besplatan je u lobiju hotela.

Sadržaj soba: Hotel ima ukupno 299 smeštajnih jedinica, od kojih 228 soba ima balkon, dok je 71 soba bez balkona. U ponudi su standardne sobe (bez terase), standardne sobe with balcony (standardne sobe sa balkonom), superior (pogled bašta ili delimični pogled more), deluxe (pogled more ili bazen) i porodične sobe (dve sobe odvojene vratima). Sve sobe imaju klima uređaj, TV, telefon, mini-bar (na upit, uz doplatu, voda je besplatna), fen, set za pripremu kafe i čaja. Sef je na recepciji i dodatno se naplaćuje.

Usluga: All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Hotel ima dva restorana Water blue i Sunshine. Tokom obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Gostima su na raspolaganju i tri odlična a la carte restorana (riblji, italijanski i libanski), u kojima je večera besplatna jednom u toku nedelje, uz obaveznu rezervaciju, kao i pool bar, beach bar i Moonlight bar (otvoren od ponoći do 10:00h). Uz doplatu su: lobby bar, ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina i ostalo sve van koncepta.

Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA - POLAZAK IZ NIŠA

1.Dan Niš – Hurgada – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđenog poletanja aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Cairo na relaciji Niš – Hurgada. Po sletanju na aerodrom u Hurgadi transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.

2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan (11/12) Hurgada – Niš. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Cairo za Niš. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš.

Kraj programa.

*vremena letova su lokalna, prilagođena zimskom i letnjem računanju vremena

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA JEDAN DAN PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) šalju se putnicima elektronskom poštom ili se preuzimaju se agenciji,

najranije JEDAN dan pre polaska na putovanje.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke