Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Crna Gora Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u kasnim večernjim časovima (za one koji uplate uslugu prevoza preko agencije). Noćna vožnja kroz Srbiju i Crnu Goru sa usputnim pauzama za odmor, osveženje i regulisanje graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Crna Gora – BUDVA Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima i smeštaj u hotele/apartmane posle 12 časova (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom sastanak na recepciji hotela nakon 14 časova). Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Fakultativno prisustvo dnevnoj (Welcome party) i noćnoj (White love party) žurci. Noćenje.

3. dan / BUDVA – Žurka na brodu (fakultativno) Mogućnost fakultativnog odlaska na najjaču žurku ovog putovanja – Žurku na brodu! Uveri se i sam zašto je Budva sinonim za dobar provod na Balkanu. Fakultativno prisustvo dnevnoj (90th Party) i noćnoj (One life party) žurci. Noćenje.

4. dan / BUDVA – Skadarsko jezero (fakultativno) Nakon jutarnje kafe fakultativni obilazak Skadarskog jezera u pratnji vodiča. Skadarsko jezero je okruženo prekrasnim planinama: Lovćen, Sutorman, Rumjia i Tarabos na južnoj strani. Skadarsko jezero je jedno od najvećih jezera u Evropi, posebno kada je visok nivo vode, sadrži 40 različitih vrsta riba, 280 vrsta ptica, kao što je čuveni "Beli Pelikan". Skadarsko jezero takođe skriva 15 srednjovekovnih pravoslavnih manastira. Fakultativno prisustvo dnevnoj (Graffit party) i noćnoj (Elegance party) žurci. Noćenje.

5. dan / Budva – Crna Gora – Srbija - BEOGRAD Buđenje i napuštanje soba. Pakovanje prtljaga u autobus i slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovanje suvenira. Polazak za Beograd. Popodnevna vožnja preko Crne Gore i Srbije. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Hotel Regina Elena 3* - na svega 3 minuta hoda od Slovenske plaže, najveće plaže u Budvi, Hotel Regina Elena nudi krovni bazen i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. U restoranu se služe tipična crnogorska jela. Sve sobe su klimatizovane i imaju kablovsku televiziju i minibar. U kupatilu se nalaze tuš i fen za kosu. Hotel Regina Elena je udaljen 2 km of Starog grada u Budvi.

Budva je primorski grad na Jadranskom moru, a ujedno i najposećenije letovalište Crne Gore. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.

Pored toga što je poznati turistički centar prepun raznih istorijskih lokaliteta, Budva je gotovo sigurno poslednjih 20tak godina centar najbolje zabave na Mediteranu.